Προβλήματα από την χιονόπτωση στη Δυτική Ελλάδα

Προβλήματα από την χιονόπτωση στη Δυτική Ελλάδα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Προβλήματα στις μετακινήσεις έχουν προκαλέσει οι χιονοπτώσεις σε τμήματα του ορεινού επαρχιακού οδικού δικτύου των νομών Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Αχαΐα αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στις επαρχιακές οδούς:

Καλαβρύτων - Διακοπτού, μέσω Μεγάλου Σπηλαίου.
Καλαβρύτων - Κλειτορίας, μέσω Πριόλιθου.
Καλαβρύτων - Κλειτορίας, μέσω Λουσών.


Πούντας - Καλαβρύτων, από το ύψος του 12ου χιλιόμετρου, και στον δρόμο που συνδέει τα Καλάβρυτα με το χιονοδρομικό κέντρο.


Στην Ηλεία απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες από το 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ανδρίτσαινας - Επικούρειου Απόλλωνα, ενώ στην Αιτωλοακαρνανία αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Καλλιθέας - Προυσού, και συγκεκριμένα από το ύψος της Αγίας Παρασκευής έως την θέση «Αραποκέφαλα».

Σε όλες τις παραπάνω περιοχές επιχειρούν μηχανήματα της περιφέρειας και των δήμων, ώστε να καθαρίσουν τους δρόμους από το χιόνι.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Ελλάδα / Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Για το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο ΣΚΑ (40.0°C), στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C)
LIFO NEWSROOM
Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

Ελλάδα / Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

«Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ταυτότητα του παιδιού, την οικογένειά του, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του περιστατικού, να επικοινωνήσει άμεσα»
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Ελλάδα / Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Μεγάλη η καταστροφή στον Αητό Τριφυλλίας, όπου επιχειρούν πάνω από 100 πυροσβέστες - Οι αρχές έχουν εκκενώσει προληπτικά οικισμούς στα Κύθηρα - Εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Εύβοια
LIFO NEWSROOM