Δρίτσας: Βουλευτές των ΑΝΕΛ αλληθωρίζουν προς την ακροδεξία

Δρίτσας: Βουλευτές των ΑΝΕΛ αλληθωρίζουν προς την ακροδεξία Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
2

Νέα τροφή για τις πληροφορίες περί έντονης εσωκομματικής κόντρας στην κυβέρνηση έδωσε σήμερα ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

Την άποψη ότι βουλευτές των ΑΝΕΛ «αλληθωρίζουν» προς την ακροδεξιά εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Δρίτσας μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Δρίτσας, αναφερόμενος στη σχέση του κόμματός του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, έκανε λόγο για μία έντιμη συνεργασία που βασίζεται σε συγκεκριμένα πράγματα. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ποτέ δεν κρύφτηκαν οι διαφορές των δύο κομμάτων.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM