Συνελήφθη 36χρονος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε Καστοριά και Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 36χρονος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε Καστοριά και Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη ενός 36χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και δύο καταδικαστικές αποφάσεις, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 36χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη χθες το βράδυ στη Φλώρινα με βάση ένταλμα σύλληψης του ανακριτή του 5ου Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κλοπή και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, το χρονικό διάστημα 2010 - 2012 σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Καστοριάς.

Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης (τρεις μήνες φυλάκιση και χρηματική ποινή 450 ευρώ) για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Η δίωξη ασκήθηκε για το αδίκημα της έκθεσης σε βαθμό κακουργήματος κατά μελών της διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου και μελών της νοσηλευτικής υπηρεσίας, αλλά και κατά άλλων προσώπων που τυχόν θα προκύψουν από την ανάκριση
LIFO NEWSROOM