Ο Κάνιε Γουέστ τραγούδησε μέσω FaceTime σε ένα κορίτσι με καρκίνο λίγο πριν ξεψυχήσει

Ο Κάνιε Γουέστ τραγούδησε μέσω FaceTime σε ένα κορίτσι με καρκίνο λίγο πριν ξεψυχήσει Facebook Twitter
0

Ο Κάνιε Γουέστ έκανε πραγματικότητα την τελευταία επιθυμία μιας νεαρής θαυμάστριάς του να της τραγουδήσει, λίγο πριν χάσει την μάχη με τον καρκίνο και φύγει τελικά από τη ζωή.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο διάσημος ράπερ έμαθε την τελευταία επιθυμία του κοριτσιού όταν επικοινώνησε μαζί του η οικογένειά της και συμφώνησε να της μιλήσει στο τηλέφωνο. 

Μετά από παράκληση του κοριτσιού, ο Κάνιε Γουέστ της τραγούδησε μέσω FaceTime το αγαπημένο της τραγούδι «I Love Kanye» και λίγο μετά το τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας τους φέρεται να ξεψύχησε. 

Την συγκινητική ιστορία έφερε στο φως ένα μέλος της κοινότητας του κοριτσιού, που την αφηγήθηκε στα social media.

«Ένα κορίτσι στην πόλη μου είχε καρκίνο και ο Κάνιε της τηλεφώνησε πριν μερικές ημέρες για να ραπάρει για εκείνη. Νομίζω ήταν εκεί και η Κιμ. Δεν ακούστηκε καν στα social media ή πουθενά αλλού. Πέθανε χτες. Τον σέβομαι πάρα πολύ. Την έκανε ευτυχισμένη στις τελευταίες της στιγμές», έγραψε η χρήστης @stalkdebbie. 


Λίγο αργότερα η Κιμ Καρντάσιαν επαλήθευσε εμμέσως την ιστορία, απαντώντας στο συγκεκριμένο μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό της. «Προσευχόμαστε για την οικογένειά της», ήταν το σχόλιο της διάσημης σταρ. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Ο Μπέντον υπήρξε κεντρικός εκπρόσωπος του αμερικανικού συναισθηματικού ρεαλισμού, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στις λεπτές συγκρούσεις των χαρακτήρων
LIFO NEWSROOM
Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM
Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Καθώς όλο και περισσότερα θερινά σινεμά ανοίγουν, η συνέχεια ενός απέθαντου franchise, το φρέσκο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κωστή Χαραμουντάνη και το κινηματογραφικό companion piece του νέου άλμπουμ του Weeknd είναι τρεις από τις έξι νέες ταινίες που επιχειρούν να φέρουν τους θεατές πίσω στις αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ