Συνελήφθη 43χρονος για απάτη σε βάρος γιατρών

Συνελήφθη 43χρονος για απάτη σε βάρος γιατρών Facebook Twitter
0

Ένας 43χρονος συνελήφθη στη Δράμα από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας, για απάτη και απόπειρα απάτης σε βάρος γιατρών στη Δράμα και την Καβάλα.

Όπως έγινε γνωστό, προχθές ο 43χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με 37χρονη γιατρό στη Δράμα, με το πρόσχημα ότι η μητέρα του είναι πελάτισσα του ιατρείου της. Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο δράστης επικαλούμενος πρόβλημα υγείας της μητέρας του, κατάφερε αρχικά να την πείσει να του παραδώσει χρήματα. Το πρωί της επόμενης μέρας ο ίδιος επισκέφθηκε το ιατρείο της 37χρονης, όπου τη στιγμή που παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 43χρονος, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, κατάφερε να αποσπάσει 20 ευρώ από άλλον έναν γιατρό, ενώ επιχείρησε να εξαπατήσει και άλλους δύο γιατρούς, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM