Ο Μάικ Τάισον ανοίγει ράντσο με φυτεία μαριχουάνας στην Καλιφόρνια

Ο Μάικ Τάισον ανοίγει ράντσο με φυτεία μαριχουάνας στην Καλιφόρνια Facebook Twitter
1

Ο Μάικ Τάισον, επωφελούμενος από τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Καλιφόρνια για ψυχαγωγική χρήση, είναι έτοιμος να ξεκινήσει το νέο επιχειρηματικό του έργο.

Όπως αναφέρει η The Blast, o πρώην πυγμάχος έχει ήδη αγοράσει ένα οικόπεδο 16 στρεμμάτων, προκειμένου να δημιουργήσει ένα ράντσο, μια φυτεία μαριχουάνας με την επωνυμία Tyson Ranch.


Η Πολιτεία της Καλιφόρνια έδωσε το πράσινο φως για τη νομιμοποίηση αυτής της ουσίας για ψυχαγωγική χρήση μετά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2016 και η οποία τέθηκε σε ισχύ αυτή τη Δευτέρα.

Η δήμαρχος της Καλιφόρνια, Τζένιφερ Γουντ, δήλωσε πως πιστεύει ότι το Tyson Ranch θα φέρει τη φαρμακευτική μαριχουάνα σε εκείνους που την έχουν ανάγκη, θέλοντας έτσι να δείξει τη υποστήριξή της στο έργο του Μάικ Τάισον.


Στο οικόπεδο, εκτός από τις καλλιεργητικές εκτάσεις, θα υπάρχουν καταστήματα εφοδιασμού, ένα αμφιθέατρο όπου θα γίνεται διδασκαλία των νέων παραγωγών. Επιπλέον, θα συνεργαστεί για την έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις της μαριχουάνας στον τομέα της ιατρικής.


Ο Τάισον μπορεί να εμπλακεί νομίμως στην πώληση της μαριχουάνας αφού έχει καταδικαστεί δύο φορές με ποινές που σχετίζονται με τα ναρκωτικά, όταν βρέθηκε θετικός για τη μαριχουάνα το 2000 και το 2007 για κατοχή κοκαΐνης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Rolling Stone

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: πρεμιέρα, κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσ

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM
Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια