Νέα τροπή στην υπόθεση του Νίκου Χατζηπαύλου - Μηνύσεις για ανθρωποκτονία κατά αγνώστων καταθέτουν οι γονείς του

Νέα τροπή στην υπόθεση του Νίκου Χατζηπαύλου - Μηνύσεις για ανθρωποκτονία κατά αγνώστων καταθέτουν οι γονείς του Facebook Twitter
0

Σίγουροι πως ο γιος τους δολοφονήθηκε εμφανίζονται οι γονείς του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου από την Κάλυμνο που καταθέτουν μήνυση για ανθρωποκτονία κατά αγνώστων.

Παράλληλα, πρόκειται να δώσουν νέα στοιχεία στις αρμόδιες αρχές προκειμένου η υπόθεση να μη μπει στο αρχείο ως δυστύχημα.

Σύμφωνα με το newsit.gr, o δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας αναφέρει πως ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας όπως άλλωστε πιστεύουν και οι γονείς του 21χρονου. «Η οικογένεια έχει βάσιμες υποψίες και συγκεκριμένα στοιχεία ότι πρόκειται περί εγκληματικής ενέργειας. Τα υπόλοιπα θα τα λύσει η ανάκριση», τονίζει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του άτυχου φοιτητή έχει μεταφερθεί στην Αθήνα για τη διενέργεια νέας νεκροψίας μετά από απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών.

«Υπολογίζω ότι έζησε για τουλάχιστον μιάμιση μέρα από τον τραυματισμό του. Κάπου ήταν πεσμένος ή κρυμμένος. Ενδεχομένως να είχε ανακτήσει κάποιες αισθήσεις και ο ίδιος κάποια στιγμή και να προσπάθησε να καλυφθεί. Θεωρώ αδύνατον να είχε μετακινηθεί σε απόσταση. Κάπου εκεί ήταν», είχε δηλώσει λίγο μετά την πρώτη νεκροψία ο ιατροδικαστής, κ. Παναγιώτης Κοτρέτσος. Ο ίδιος είχε αποφανθεί πως ο θάνατος του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου προήλθε από δυστύχημα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM