ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Τσίπρας εξήρε τις αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ. με βίντεο στο Twitter που πρωταγωνιστή έχει έναν αστυνομικό σκύλο

Ο Τσίπρας εξήρε τις αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ. με βίντεο στο Twitter που πρωταγωνιστή έχει έναν αστυνομικό σκύλο Facebook Twitter
1

Στα αποτελέσματα της αντιεγκληματικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση, αναφέρεται η ανάρτηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Twitter, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών για το σύνολο του κυβερνητικού έργου.

Ο πρωθυπουργός ανάρτησε και βίντεο για την αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα λυκόσκυλο της αστυνομίας και ο υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας.

« Είναι φύλακας, είναι ικανός και πάντα επαγγελματίας. Ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του» αναφέρεται σε υπότιτλους και η διαπίστωση αφορά τον σκύλο.

«Γνώμονας της πολιτικής μας για την ασφάλεια, είναι μία σύγχρονη Αστυνομία πλάι στον πολίτη και απέναντι στην εγκληματικότητα. Η νέα αντιεγκληματική πολιτική έχει ήδη απτά αποτελέσματα» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Πολιτική
1

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM