Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 59χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 59χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του Facebook Twitter
0

Την ανήλικη ανιψιά του κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 59χρονος, που συνελήφθη, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος φέρεται επιπλέον να κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, όπου απεικονίζεται το ανήλικο θύμα του.


Σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησαν -κατόπιν καταγγελίας- αστυνομικοί του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο 59χρονος, κατά τη διετία 2014-15, προέβη κατ' επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τής 11χρονης σήμερα ανιψιάς του, καταγράφοντας, μάλιστα, τις πράξεις του σε βίντεο.


Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του για βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης, κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.


Η σύλληψη έγινε στον χώρο εργασίας του, όπου μετέβησαν οι αστυνομικοί προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνα.

Ο 59χρονος φέρεται αρχικά να αρνήθηκε την είσοδο στους αστυνομικούς, ενώ στην κατοχή του -εκτός από ηλεκτρονικές συσκευές αποθήκευσης- βρέθηκαν τρία ωρολόγια χειρός κι ένα στυλό με τα οποία φαίνεται ότι κατέγραφε συναδέλφους του εν αγνοία τους. Η σχηματισθείσα δικογραφία, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα, περιλαμβάνει επίσης τις πράξεις της απείθειας και της παράβασης του νόμου περί προστασίας ατόμων από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM