Ο Μαραντόνα έπαιξε ποδόσφαιρο με τον Μαδούρο και ασπάστηκε το πορτρέτο του Τσάβες

Ο Μαραντόνα έπαιξε ποδόσφαιρο με τον Μαδούρο και ασπάστηκε το πορτρέτο του Τσάβες Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο έπαιξε ποδόσφαιρο με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τον παλαίμαχο θρύλο του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Καράκας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Βενεζουέλα ο Μαραντόνα υποστήριξε με θέρμη τον Μαδούρο και τον κάλεσε να «μην εγκαταλείψει ποτέ τον αγώνα του».

Ο Μαραντόνα δήλωσε «στρατιώτης» του Μαδούρο και συνεχάρη τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, του οποίου η χώρα βιώνει εδώ και μήνες μια σοβαρή πολιτική κρίση. Ο Μαραντόνα δήλωσε μεταξύ άλλων πώς ο Μαδούρο «άντεξε πολλές επιθέσεις από την αντιπολίτευση».

Ο Μαραντόνα έπαιξε ποδόσφαιρο με τον Μαδούρο και ασπάστηκε το πορτρέτο του Τσάβες Facebook Twitter

Ο Μαδούρο έκανε δώρο στον Μαραντόνα ένα πορτρέτο του Τσάβες το οποίο ο παλαίμαχος άσος του ποδοσφαίρου ασπάστηκε.

Νωρίτερα, ο Μαραντόνα υπέγραψε συμβόλαιο στο Καράκας με το τηλεοπτικό δίκτυο Telesur για την παραγωγή μιας εκπομπής κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία.

Η τηλεοπτική εκπομπή θα ονομαστεί "Από το χέρι του 10" σε αναφορά στο γκολ που έβαλε χρησιμοποιώντας το χέρι του χωρίς να γίνει αντιληπτό κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1986 στο Μεξικό, το οποίο κέρδισε η Αργεντινή. Η φανέλα του Μαραντόνα είχε τον αριθμό 10.

Ο Μαραντόνα έπαιξε ποδόσφαιρο με τον Μαδούρο και ασπάστηκε το πορτρέτο του Τσάβες Facebook Twitter
Ο Μαραντόνα έπαιξε ποδόσφαιρο με τον Μαδούρο και ασπάστηκε το πορτρέτο του Τσάβες Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ANTIFA ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Antifa: Ποιες δύο ελληνικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές

Οι δύο αυτές ελληνικές οργανώσεις μπαίνουν στη λίστα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις Ξένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις (FTOs) και τους Ειδικά Καθορισμένους Διεθνείς Τρομοκράτες (SDGTs)
LIFO NEWSROOM
10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έγραφε στα emails του με τον Επστάιν

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έστελνε στα emails του με τον Τζέφρι Έπσταϊν

Στο φως της δημοσιότητας νέα emails που φέρεται να έστειλε στον Τζέφρι Έπσταϊν και τη Γκίσλεϊν Μάξγουελ, όταν ενημερώθηκε ότι μια βρετανική εφημερίδα επρόκειτο να δημοσιεύσει ρεπορτάζ για τους τρεις τους
LIFO NEWSROOM