Ημαθία: Έχασε 4 χιλ. ευρώ σε παιχνίδι του ΟΠΑΠ και τα πήρε πίσω ληστεύοντας το πρακτορείο

Ημαθία: Έχασε 4 χιλ. ευρώ σε παιχνίδι του ΟΠΑΠ και τα πήρε πίσω ληστεύοντας το πρακτορείο Facebook Twitter
0

Ληστεία σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι, έξω από υποκατάστημα τράπεζας, όπου τρεις άγνωστοι, με χρήση βίας, απέσπασαν από άνδρα τσάντα που -σύμφωνα με τον ίδιο- περιείχε χρήματα και τραπεζικές επιταγές.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα φέρεται να κατευθυνόταν προς το τραπεζικό υποκατάστημα, το οποίο βρίσκεται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, στο ύψος της Θέρμης. Με τη «λεία» ανά χείρας οι ληστές εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται από την Αστυνομία.

 

Στο μεταξύ, στην Ημαθία, άγνωστος, λήστεψε με την απειλή μαχαιριού 22χρονο ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ, από τον οποίο άρπαξε 4.000 ευρώ, ποσό το οποίο ο δράστης είχε ποντάρει νωρίτερα και είχε χάσει σε παιχνίδι του Οργανισμού. Διέφυγε τελικά με μοτοσικλέτα όπου τον ανέμενε συνεργός του, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα πει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην γίνει η καταγγελία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα κατονομάσει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην τον καταγγείλει

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος υποστηρίζει ότι υπήρξαν άτομα που προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν για να μην προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του δημοφιλούς τραγουδιστή
THE LIFO TEAM
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ελλάδα / Κάμερες στην Αττική: Τα πρώτα αποτελέσματα, σε ποιους δρόμους υπάρχουν - Πάνω από 1.000 παραβάσεις σε 4 ημέρες

Η πιλοτική εγκατάσταση καμερών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα σε οκτώ σημεία υψηλής επικινδυνότητας στην Αττική
THE LIFO TEAM