Και ξαφνικά οι 16άρες πρωταγωνίστριες της μόδας;- Μετά την Κάια, το κορίτσι που έγινε διάσημο ως το ομορφότερο του κόσμου στους D&G

Και ξαφνικά οι 16άρες πρωταγωνίστριες της μόδας;- Μετά την Κάια, το κορίτσι που έγινε διάσημο ως το ομορφότερο του κόσμου στους D&G Facebook Twitter
Σίντι και Κάια
0

Οι εβδομάδες μόδας ολοκληρώνονται και φέτος μας χάρισαν εντυπωσιακά reunion με θρυλικά μοντέλα, την κλασική παρέα των  instafamous supermodels σε σχεδόν κάθε πασαρέλα και μια νέα άφιξη που συζητήθηκε πολύ και απασχολεί όλα τα περιοδικά μόδας.

Πρόκειται για την 16χρονη Κάια Γκέρμπερ, κόρη της Σίντι Κρόφορντ, για την οποία γράφτηκαν και λογικά θα γραφτούν ακόμη περισσότερα στο μέλλον...

Στο σόου των D&G στο Μιλάνο όμως υπήρξε μια ακόμη έφηβη που έκανε το ντεμπούτο της στην εβδομάδα μόδας και ήδη τα μίντια κάνουν λόγο για την απάντηση των Ιταλών στην Κάια.

Thanks @michaelkors for this amazing week in NY

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thylane (@thylaneblondeau) στις

H γαλλίδα Thylane Blondeau έγινε διάσημη από πολύ μικρή ως το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο». Τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκε σε αρκετά σόου, αλλά μαζί με τους θεατές στην πρώτη σειρά. Οι σχεδιαστές Dolce & Gabbana την ανέβασαν στην πασαρέλα τους ντυμένη με ένα φλοράλ φόρεμα και ένα στέμμα στο κεφάλι και όλοι θυμήθηκαν πως αυτή η μούρη είναι γνωστή από την εποχή που ακόμη μπουσουλούσε.

Και ξαφνικά οι 16άρες πρωταγωνίστριες της μόδας;- Μετά την Κάια, το κορίτσι που έγινε διάσημο ως το ομορφότερο του κόσμου στους D&G Facebook Twitter
Και ξαφνικά οι 16άρες πρωταγωνίστριες της μόδας;- Μετά την Κάια, το κορίτσι που έγινε διάσημο ως το ομορφότερο του κόσμου στους D&G Facebook Twitter
Και ξαφνικά οι 16άρες πρωταγωνίστριες της μόδας;- Μετά την Κάια, το κορίτσι που έγινε διάσημο ως το ομορφότερο του κόσμου στους D&G Facebook Twitter

Για τους πολύ αυστηρούς ειδήμονες των σόου η ηλικία δεν έχει σημασία και απλά θεωρείται πως δεν έχει το κατάλληλο ύψος για επίδειξη. Ωστόσο λέγεται πως επιλέχθηκε για τη φήμη της και το γεγονός πως έχει ένα εξαιρετικά όμορφο πρόσωπο.

Ωστόσο όλο και περισσότεροι πλέον έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται το πού μπορεί να φτάσει η ιστορία με τις 16χρονες στις επιδείξεις και υπογραμμίζουν πως καμιά έφηβη δεν έχει δουλειά να βρίσκεται τόσο εντατικά στους ρυθμούς μιας βιομηχανίας που έχει κατηγορηθεί για σκληρότητα, σεξουαλικοποίηση και ανταγωνιστικότητα που ωθεί σε ακραίες πρακτικές όπως οι διατροφικές διαταραχές.

Η Thylane Blondeau είχε γίνει internet-sensation σε πολύ μικρή ηλικία χάρη στις επαγγελματικές της φωτογραφίσεις ενώ το όνομά της έγινε και επίκεντρο διαμάχης καθώς όταν σε ηλικία δέκα ετών εμφανίστηκε στις σελίδες της Vogue Paris το περιοδικό κατηγορήθηκε για «σεξουαλικοποίηση» ανηλίκων...

Πριν από μαι εβδομάδα ενορχηστρώθηκε ένα comeback που ε;Iχε την κατάληξη στους D&G...>>>



Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM