Όλοι σχολίαζαν τα παπούτσια που φόρεσε η Μελάνια για να πάει στο πλημμυρισμένο Τέξας, αλλά πριν από λίγο έγινε η ανατροπή

Όλοι σχολίαζαν τα παπούτσια που φόρεσε η Μελάνια για να πάει στο πλημμυρισμένο Τέξας, αλλά πριν από λίγο έγινε η ανατροπή Facebook Twitter
0

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μετέβη σήμερα στο Τέξας το οποίο έχει πληγεί από άνευ προηγουμένου πλημμύρες εξαιτίας της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ, επιθυμώντας να επιδείξει την ενότητα της χώρας μπροστά σε αυτή τη τραγωδία.


Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μελάνια ο Τραμπ βρέθηκε στο δυτικό τμήμα του Τέξας για να επιθεωρήσει από κοντά τις ζημιές που έχουν γίνει στη δεύτερη μεγαλύτερη σε μέγεθος Πολιτεία των ΗΠΑ.


«Είμαστε μια αμερικανική οικογένεια, θα πολεμήσουμε μαζί», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, επιθυμώντας να παρουσιαστεί ενωτικός, ένα ρόλο που δεν έχει καταφέρει να ενσαρκώσει εδώ και επτά μήνες που βρίσκεται στον Λευκό Οίκο.


«Η κυβέρνησή μου βρίσκεται σε στενό συντονισμό με την Πολιτεία και τις τοπικές αρχές στο Τέξας και τη Λουιζιάνα για να σώσουμε ζωές και ευχαριστούμε τους διασώστες και όλους όσοι συμμετέχουν στις προσπάθειες», δήλωσε χθες Δευτέρα ο Τραμπ στους δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία έφυγαν από το Λευκό Οίκο σήμερα το πρωί και οι φωτογράφοι ήταν εκεί για να καταγράψουν την επιβίβασή τους στο στρατιωτικό ελικόπτερο.

Όλοι σχολίαζαν τα παπούτσια που φόρεσε η Μελάνια για να πάει στο πλημμυρισμένο Τέξας, αλλά πριν από λίγο έγινε η ανατροπή Facebook Twitter
Όλοι σχολίαζαν τα παπούτσια που φόρεσε η Μελάνια για να πάει στο πλημμυρισμένο Τέξας, αλλά πριν από λίγο έγινε η ανατροπή Facebook Twitter
Όλοι σχολίαζαν τα παπούτσια που φόρεσε η Μελάνια για να πάει στο πλημμυρισμένο Τέξας, αλλά πριν από λίγο έγινε η ανατροπή Facebook Twitter

Οι φωτογραφίες όμως έγιναν αμέσως viral λόγω του ντυσίματος. Ο Τραμπ αποχωρίστηκε τα κοστούμια και την σήμα-κατατεθέν κόκκινη γραβάτα του για να ντυθεί κατάλληλα για την περίσταση με ένα αδιάβροχο αντιανεμικό και μπότες. Η Μελάνια Τραμπ πάντως ήταν εξαιρετικά κομψή με ένα bomber jacket σε χακί χρώμα, μεγάλα aviators και χτενισμένη στην τρίχα. Ωστόσο το παπούτσι είναι εντελώς ακατάλληλο και όλοι σχολιάζουν το γεγονός πως φόρεσε γόβες στιλέτο για να επισκεφθεί τις πλημμυρισμένες περιοχές - και το γλέντι στο Twitter είχε μόλις αρχίσει με τις γόβες να γίνονται trending topic.

Και ξαφνικά πριν από λίγο...

H Πρώτη Κυρία μας την έσκασε... Φυσικά είχε μαζί της ένα ακόμη ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM