Αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε την αγωγή κατά της Taylor Swift

Αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε την αγωγή κατά της Taylor Swift Facebook Twitter
0

Στην απόρριψη της αγωγής που κατέθεσε ο DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός David Mueller κατά της Taylor Swift, κατηγορώντας την πως ήταν οι καταγγελίες της περί σεξουαλικής παρενόχλησης που οδήγησαν στην απόλυσή του από το σταθμό όπου εργαζόταν, προχώρησε αμερικανικό δικαστήριο.

Ο δικαστής William Martinez αποφανθεί πως η Αμερικανίδα ποπ σταρ δεν μπορεί να θεωρηθεί υπαίτια για το γεγονός πως ο Mueller δεν κατάφερε να αποδείξει ότι είναι αυτή που ευθύνεται προσωπικά για την απόλυσή του ή για την καταστροφή της καριέρας του, όπως ισχυρίζεται.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου προκάλεσε δάκρυα στην 27χρονη τραγουδίστρια η οποία υπενθυμίζεται ότι έχει καταθέσει, επίσης, αγωγή ζητώντας τη συμβολική αποζημίωση του 1 δολαρίου για την σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να υπέστη κατά τη διάρκεια ενός event το 2013.

Την περασμένη Πέμπτη, η Taylor Swift κατέθεσε για πρώτη φορά στο δικαστήριο για το περιστατικό με τον DJ David Mueller, τον οποίο κατηγορεί ότι πριν από περίπου τέσσερα χρόνια είχε χώσει το χέρι του κάτω από τη φούστα της και είχε προχωρήσει σε μία άσεμνη χειρονομία.

«Το χέρι του έμεινε κολλημένο πίσω μου καθώς απομακρυνόμουν από κοντά του» δήλωσε η Swift κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. «Με χούφτωσε, ξεκάθαρα. Με χούφτωσε για πολλή ώρα», πρόσθεσε.

«Ήταν σοκαριστικό. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν κάτι παρόμοιο», ομολόγησε η Αμερικανίδα σταρ της ποπ.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM