Χανιά: Γυναίκα έριξε βιτριόλι στο σύζυγό της κατά τη διάρκεια καυγά

Χανιά: Γυναίκα έριξε βιτριόλι στο σύζυγό της κατά τη διάρκεια καυγά Facebook Twitter
3

Με ένα μπουκάλι βιτριόλι φαίνεται πως αποφάσισε να λύσει τις διαφορές  που είχε με το σύζυγό της μία γυναίκα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τα τοπικά sites, cretapost.gr και flashnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Πλατανιά Χανίων.

Η 59χρονη και ο 69χρονος σύζυγός της φέρονται να λογομάχησαν έντονα, με την γυναίκα να παίρνει ένα μπουκάλι βιτριόλι και να το ρίχνει στο σύζυγό της.

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές του 69χρονου ειδοποίησαν τις αρχές.

 Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 69χρονο στο νοσοκομείο, με ελαφρά ευτυχώς τραύματα, ενώ οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν την γυναίκα η οποία οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM