Δύο αυτοκτονίες μέσα σε λίγες ώρες στην Κρήτη

Δύο αυτοκτονίες μέσα σε λίγες ώρες στην Κρήτη Facebook Twitter
Η περιοχή στο Ηράκλειο όπου έπεσε από μεγάλο ύψος ο 70χρονος άνδρας
1

Δύο νέες περιπτώσεις αυτοχειρίας έρχονται να προστεθούν στον κατάλογο των ανθρώπων που έβαλαν τέλος στη ζωή τους ενώ ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός πως και οι δύο σημερινές αυτοκτονίες έγιναν στην Κρήτη.

Ένας άνδρας 62 ετών βρέθηκε, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, απαγχονισμένος μέσα στο καφενείο που διατηρούσε στην πόλη των Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Σε αυτοκτονία αποδίδεται, με βάση τα πρώτα στοιχεία, και η βουτιά θανάτου που πραγματοποίησε νωρίτερα το απόγευμα ένας 70χρονος άνδρας στο Ηράκλειο.


Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Νοσοκομείο, δυστυχώς όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

πηγή: cretalive.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια