H Τζούλια Ρόμπερτς ανακηρύχθηκε για πέμπτη φορά η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με το People

H Τζούλια Ρόμπερτς ανακηρύχθηκε για πέμπτη φορά η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με το People Facebook Twitter
0

Έχουν περάσει 26 χρόνια από τότε που η Τζούλια Ρόμπερτς πρωταγωνίστησε για πρώτη φορά στο εξώφυλλου του επετειακού τεύχους «World's Most Beautiful» του περιοδικού People και, όπως φαίνεται, εξακολουθεί να είναι η πιο αγαπημένη «όμορφη» του κοινού.

Η διάσημη ηθοποιός ανακηρύχθηκε για πέμπτη φορά, κάτι που συνιστά ρεκόρ, «η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο», ωστόσο όπως εξομολογείται ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς γίνεται αυτό. «Νιώθω πάρα πολύ κολακευμένη», λέει η ίδια στη συνέντευξή της στον Τζες Καγκλ και στο People/Entertainment Weekly Network (ΡΕΝ). 

Η Τζούλια Ρόμπερτς προηγείται πλέον κατά πολύ από τον Τζορτζ Κλούνεϊ που έχει ανακηρυχθεί δύο φορές ως «ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο», κάτι για το οποίο αστειεύτηκε όταν το πληροφορήθηκε. «Θα το αναφέρω στην χριστουγεννιάτικη κάρτα μου φέτος στους Κλούνεϊ», σχολίασε. 

H Τζούλια Ρόμπερτς ανακηρύχθηκε για πέμπτη φορά η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με το People Facebook Twitter

Η 49χρονη ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της με τον κινηματογραφιστή Ντάνιελ Μόντερ, με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και 14 χρόνια, τη ζωή της με τα τρία παιδιά τους και μοιράστηκε επίσης μερικά μυστικά ομορφιάς, δηλώνοντας πως θεωρεί ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη. «Νομίζω πως αυτή τη στιγμή πιάνω κορυφή», λέει. 

Η Τζούλια Ρόμπερτς ήταν 23 ετών όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού People το 1991. Την προηγούμενη χρονιά είχε κυκλοφορήσει η ταινία «Pretty Woman» που την έκανε ευρέως γνωστή, εκτοξεύοντας την φήμη της. Ωστόσο, όπως λέει η ίδια, τότε δεν είχε ιδέα το πόσο πολύ είχε αλλάξει η ζωή της. «Ο κόσμος λέει, "Α, όταν βγήκε το Pretty Woman πρέπει να άλλαξε η ζωή σου", κι έχει γίνει πλέον κάτι σαν ανέκδοτο, αλλά η αλήθεια είναι πως έλειπα εκτός όταν κυκλοφόρησε η ταινία. Έκανα γυρίσματα για μια άλλη ταινία σε μια μικρή πόλη, όπου στον κινηματογράφο έδειχναν το Star Wars. Θυμάμαι να διαβάζω. "Το Pretty Woman βγήκε στις αίθουσες αυτό το σαββατοκύριακο και έβγαλε τόσα λεφτά", και να σκέφτομαι, "Είναι πολλά αυτά τα λεφτά; Είναι καλό αυτό; Είναι τέλειο;". Πραγματικά δεν είχα ιδέα», θυμάται η ηθοποιός. 

H Τζούλια Ρόμπερτς ανακηρύχθηκε για πέμπτη φορά η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με το People Facebook Twitter

Όπως παραδέχεται χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αλλά λέει πως τώρα πλέον βρήκε το δικό της παραμυθένιο τέλος μέσα στον γάμο της με τον Ντάνιελ Μόντερ. «Κάθε μέρα που ο σύζυγός μου περνά την πόρτα και είναι σαν όνειρο που επαναλαμβάνεται. Κάθε φορά λέω, "Αχ, γύρισε!», λέει η γνωστή ηθοποιός. 

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξή της:

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ