Σύλληψη και δεύτερου υπόπτου για την επίθεση στη Στοκχόλμη

Σύλληψη και δεύτερου υπόπτου για την επίθεση στη Στοκχόλμη Facebook Twitter
0

Στα χέρια της σουηδικής αστυνομίας βρίσκεται και δεύτερος ύποπτος για την επίθεση με φορτηγό που έγινε την Παρασκευή στο κέντρο της Στοκχόλμης, ενώ δικαστήριο έχει προχωρήσει στο διορισμό δημόσιου κατήγορου, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις δικαστικής λειτουργού.

«Η αστυνομία έχει συλλάβει και δεύτερο ύποπτο, ενώ έχουμε διορίσει δημόσιο κατήγορο, δήλωσε χαρακτηριστικά η Χέλγκα Χάλμαν, δικαστής στο δικαστήριο της Στοκχόλμης.

Η ίδια δήλωσε ότι ο δικηγόρος που έχει διοριστεί είναι ο Γιόχαν Άκερμαν.

Η σουηδική αστυνομία είχε συλλάβει χθες ως βασικό ύποπτο έναν 39χρονο που κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η σουηδική αστυνομία ανέκρινε επτά ύποπτους για την επίθεση. Δεν διευκρινίζεται αν ο συλληφθείς ανήκει στην ομάδα των υπόπτων.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Διεθνή / Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Η γενική εισαγγελέας χαιρέτισε την απόφαση, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του Μπόζμπεργκ «αποτυχημένη δικαστική υπέρβαση» και «μεγάλη νίκη» για την ατζέντα του Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM