Οι Τούρκοι έκαναν πρωτοφανή «καψόνια» σε αεροσκάφος της Easyjet που είχε προορισμό τη Λάρνακα

Οι Τούρκοι έκαναν πρωτοφανή «καψόνια» σε αεροσκάφος της Easyjet που είχε προορισμό τη Λάρνακα Facebook Twitter
0

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν χθες βράδυ οι 184 επιβάτες αεροσκάφους της Easy-Jet, το οποίο αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Γκάτγουϊκ, του Ηνωμένου Βασιλείου για το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου τύπου της «Hermes Airports, λόγω κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν δυτικά της Κύπρου το αεροπλάνο κατευθύνθηκε για λόγους ασφαλείας στο τουρκικό αεροδρόμιο Νταλαμάν, πάνω από το οποίο υπερίπτατο για αρκετή ώρα, μέχρι να λάβει άδεια προσγείωσης.

Στη συνέχεια και αφού το αεροσκάφος είχε προσγειωθεί, οι τουρκικές αρχές απαγόρευσαν στο αεροσκάφος να πετάξει απ' ευθείας προς την Κύπρο, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» Αθηνών, από το οποίο έφτασε τελικά στην Κύπρο στις 4.30 τα ξημερώματα.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Διεθνή / «Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ο Τραμπ είχε την Πέμπτη «πολύ καλή και παραγωγική» τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζελένσκι, και ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ευελπιστεί πως η Ουκρανία και η Ρωσία θα συμφωνήσουν την επόμενη εβδομάδα στην προτεινόμενη 30ήμερη εκεχειρία
LIFO NEWSROOM
Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Διεθνή / Ινδία - Πακιστάν: Κλιμακώνεται η ένταση με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Μετά τα ινδικά πλήγματα ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας επικαλούμενος πηγές ασφαλείας ανέφερε πως το Πακιστάν «εξαπέλυσε αντίποινα κατά της ινδικής επιθετικότητας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ Ισραήλ Παλαιστίνιοι

Διεθνή / Έκκληση από τη βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ προς το Ισραήλ «να αφήσει να ζήσουν οι Παλαιστίνιοι»

Σε κείμενό της, καταδίκασε την πολιτική ενός «εγκληματία», όπως ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος τιμωρεί «έναν ανείπωτο αριθμό αθώων» στη Γάζα
LIFO NEWSROOM