Σε δημοπρασία η ομπρέλα με την οποία η Britney Spears χτύπησε φωτογράφο

Σε δημοπρασία η ομπρέλα με την οποία η Britney Spears χτύπησε φωτογράφο Facebook Twitter
1

Μία ομπρέλα, ένας παπαράτσι και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, το 2007, δημιούργησαν έναν «εκρηκτικό» συνδυασμό. Και τώρα, η ομπρέλα που πρωταγωνίστησε εκείνη την εποχή βγαίνει σε δημοπρασία.


Το 2007, όταν η Μπρίτνεϊ περνούσε μια περίοδο κατάρρευσης, επιτέθηκε με την ομπρέλά της σε έναν φωτογράφο που προσπάθησε να την απαθανατίσει στο δρόμο. Δέκα χρόνια μετά, ο φωτογράφος Ντάνιελ Ράμος δήλωσε ότι θα δημοπρατήσει την πράσινη ομπρέλα και τα μισά χρήματα από τα έσοδα της πώλησης, θα τα δωρίσει σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η 35χρονη ποπ σταρ.


Το 2007 ήταν η χρονιά που η τραγουδίστρια είχε προβλήματα με τον τότε εν διαστάσει σύζυγό της Κέβιν Φεντερλάιν, είχε ξυρίσει το κεφάλι της σε κομμωτήριο του Λος Άντζελες και όταν βρέθηκε σε ένα βενζινάδικο περικυκλώθηκε από φωτογράφους. Τότε, σήκωσε την πράσινη ομπρέλα και επιτέθηκε με αυτήν στον Ράμος φωνάζοντας: «γ...». Η Σπίαρς, στη συνέχεια, πέταξε την ομπρέλα, έτρεξε στο αυτοκίνητό της και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα. Ένας άλλος φωτογράφος μάζεψε την ομπρέλα και την έδωσε στον Ράμος. «Ήταν μία κακή στιγμή της ζωής της. Δυστυχώς συνελήφθη», είχε δηλώσει ο Ράμος.


Λίγους μήνες αργότερα, η τραγουδίστρια είχε γράψει στην ιστοσελίδα της: «Ζητώ συγνώμη από τον φωτογράφο για το περιστατικό που έγινε πριν από τέσσερις μήνες με μία ομπρέλα. Προετοίμαζα "το ρόλο για μία ταινία", στην οποία ο σύζυγός μου δεν θα ήταν παρών... Έτσι, όλα αλλάζουν κατά λάθος. Έχω πάρει όλους μου τους ρόλους πολύ σοβαρά, αλλά για λίγο, παρασύρθηκα».


Τον επόμενο χρόνο, η Σπίαρς νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρείο. Παρά την επιτυχημένη επιστροφή της, συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισης στο Λας Βέγκας, τόσο η ίδια όσο και η περιουσία της παραμένουν υπό την εποπτεία του πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς.


Ο Ράμος σταμάτησε να δουλεύει ως φωτογράφος από το 2013 και επικεντρώθηκε στην κινηματογράφηση, μετά και από την επίθεση που φέρεται ότι δέχτηκε από τον Κάνιε Γουέστ. Ο Γουέστ κατέθεσε μήνυση εναντίον του Ράμος δυο χρόνια αργότερα.


Η Σπίαρς μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει τη δημοπρασία της ομπρέλας από τον Ράμος.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια