Kαμίνης: Είμαι αντίθετος στη μείωση των προστίμων του ΚΟΚ

Kαμίνης: Είμαι αντίθετος στη μείωση των προστίμων του ΚΟΚ Facebook Twitter
0

Ριζικά αντίθετος είναι ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε τυχόν μείωση των προστίμων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στο μισό από ό,τι είναι σήμερα. Όπως ανέφερε, μιλώντας νωρίτερα στην τακτική μηνιαία εκπομπή του «Ραντεβού με τον δήμαρχο», στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984», «κάτι τέτοιο θα ενθαρρύνει την αντικοινωνική στάθμευση σε ράμπες αναπήρων, πεζόδρομους και πλατείες και ως εκ τούτου θα είναι εγκληματικό».

Επίσης, ο κ. Καμίνης προανήγγειλε ότι ο Δήμος Αθηναίων, το επόμενο διάστημα, θα επεκτείνει το μέτρο με τις δαγκάνες, που ήδη εφαρμόζεται στις γειτονιές του κέντρου.

 

Υπενθυμίζεται ότι τη μείωση των προστίμων για τις περισσότερες παραβάσεις είχε προαναγγείλει  σε συνέντευξη του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας.

 


0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM