Ο Ομπάμα μόλις απέκτησε τα πιο συλλεκτικά sneakers στις ΗΠΑ και μάλιστα δωρεάν

Ο Ομπάμα μόλις απέκτησε τα πιο συλλεκτικά sneakers στις ΗΠΑ και μάλιστα δωρεάν Facebook Twitter
0

Ο άσος του μπέιζμπολ Dexter Fowler από την ομάδα των Chicago Cubs επισκέφθηκε πρόσφατα τον Λευκό Οίκο και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ομπάμα. Μαζί του είχε και ένα πολύ ειδικό δώρο που κατασκευάστηκε ειδικά για τον πρόεδρο. Πρόκειται για ένα ζευγάρι σπάνια sneakers Air Jordans, τα οποία παρέδωσε στον Ομπάμα και σήμερα δημοσιεύονται και οι πρώτες φωτογραφίες τους.


Τα λουστρίνι IVs Jordan είναι must-have και σπάνια από μόνα τους. Ωστόσο το γεγονός πως αυτά είναι είναι στολισμένα με το μονόγραμμα του Μπαράκ Ομπάμα, ειδικό λογότυπο, φέρουν ειδική κλειδαριά στα κορδόνια, προεδρική σφραγίδα χαραγμένη με λέιζερ στη γλώσσα και μερικές ακόμη λεπτομέρειες, τα κάνουν ακόμη πιο συλλεκτικά και μοναδικά.

 

Ο Ομπάμα μόλις απέκτησε τα πιο συλλεκτικά sneakers στις ΗΠΑ και μάλιστα δωρεάν Facebook Twitter

Σύμφωνα με διεθνή μίντια είναι μάλλον τα πιο σπάνια αθλητικά παπούτσια στις ΗΠΑ, καθώς όλα αυτά τα εμβλήματα και τα σύμβολα δεν έχει δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσει κανείς, ειδικά για στολισμό ρούχων ή αξεσουάρ.

O Μπαράκ Ομπάμα προσθέτει αυτά τα sneakers στην ήδη μεγάλη συλλογή του καθώς θεωρείται λάτρης των αθλητικών παπουτσιών και οι εταιρίες του έχουν στείλει πολλές φορές σπάνια μοντέλα τους. O Kanye West του είχε δωρίσει ένα από τα σπάνια ζευγάρια Yeezy προτού καν κυκλοφορήσουν ενώ σχεδόν όλα τα μεγάλα brands του στέλνουν κατά καιρούς τα νέα τους μοντέλα πριν διατεθούν στην αγορά ή τον τιμούν με sneakers ειδικά κατασκευασμένα μόνο για εκείνον.

Ο Ομπάμα μόλις απέκτησε τα πιο συλλεκτικά sneakers στις ΗΠΑ και μάλιστα δωρεάν Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM