Τα αγαπημένα σήριαλ των δημιουργών του Game of Thrones

Τα αγαπημένα σήριαλ των δημιουργών του Game of Thrones Facebook Twitter
2

David Benioff, σεναριογράφος του Game of Thrones

«Δεν είναι πολύ γνωστό ακόμα στην Αμερική, αλλά έχω παθιαστεί με το Borgen. Είναι καταπληκτικό το πόσο καλή τηλεόραση βγαίνει από τη Δανία, είναι μια τόσο μικροσκοπική χώρα. Είναι σχεδόν όπως το πώς η Ιρλανδία βγάζει τόσο καλή μουσική, ενώ είναι μόνο μερικά εκατομμύρια άνθρωποι. Η Δανία, που νομίζω είναι πιο μικρή, φαίνεται ότι βγάζει συνέχεια καινούριες σειρές που αγοράζονται γρήγορα από το Χόλιγουντ και γίνονται διασκευές. Το Borgen είναι καταπληκτικό γιατί δεν επιχειρεί να εντυπωσιάσει με τεχνάσματα, είναι ένα πολιτικό σόου με καταπληκτικό σενάριο και πολύ καλούς ηθοποιούς.»

Dan Weiss, σεναριογράφος του Game of Thrones

«Μια άλλη σειρά που είναι δύσκολο να βρεις (στις ΗΠΑ) είναι το Black Mirror από την Αγγλία. Είναι τόσο έξυπνο. Είναι μια ανθολογία επιστημονικής φαντασίας. Είναι σενάριο που έχει μια μονίμως πολύ εντυπωσιακή ιδέα, με ένταση και αγωνία. Λατρεύω αυτή τη σειρά.»

David Benioff

"Η δανέζικη σειρά και ταινία, Klown. Ήταν μια σειρά που λεγόταν Klovn, την έκαναν και ταινία. Είναι τόσο αστεία. Είναι μια σειρά που δε μπορείς να πιστέψεις ότι δείχνουν τέτοια πράγματα, και το κάνουν στην τηλεόραση."

Dan Weiss

Αν έκανες τέτοια ταινία στην Αμερική θα πήγαινες φυλακή.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

TV & Media / Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν ότι ελπίζουν το τελικό αποτέλεσμα να τιμήσει το έργο και τη μνήμη της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
LIFO NEWSROOM
Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια