No.1

Ληστεία χωρίς όπλο σε τράπεζα στη Λάρισα

Ληστεία χωρίς όπλο σε τράπεζα στη Λάρισα Facebook Twitter
0

Ληστεία χωρίς όπλο επιχείρησε να πραγματοποιήσει ένας 41χρονος σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο κέντρο της Λάρισας, σήμερα το πρωί, όμως συνελήφθη άμεσα από την αστυνομία πριν προλάβει να διαφύγει.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 9:00 ένας άνδρας 41 ετών μπήκε στο υποκατάστημα της τράπεζας που βρίσκεται στη οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της πόλης και πλησίασε τον ταμία, από τον οποίο απέσπασε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα μικρό χρηματικό, περίπου 580 περίπου ευρώ.

Όμως, ακινητοποιήθηκε γρήγορα μετά από επέμβαση της αστυνομίας εντός της τράπεζας και συνελήφθη.

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM