22χρονος εγκλωβίστηκε στο ι.χ. του και απανθρακώθηκε

22χρονος εγκλωβίστηκε στο ι.χ. του και απανθρακώθηκε Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα 22χρονος όταν σε τροχαίο εγκλωβίσθηκε στο αυτοκίνητό του και απανθρακώθηκε.

Το δυστύχημα σημειώθηκε, στις 4 το πρωί, στη Μεσαρά του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον επαρχιακό δρόμο Αγίων Δέκα - Βαγιωνιάς, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός ξέφυγε από την πορεία του και τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

 Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη ήταν αργά για τον 22χρονο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρή 16χρονη στο Γκάζι: «Αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα από το Χημείο του Κράτους»

Ελλάδα / Νεκρή 16χρονη στο Γκάζι: «Αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα από το Χημείο του Κράτους»

Με αφορμή τον θάνατο της 16χρονης που διασκέδαζε στο Γκάζι, η Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε πως μόνο το τελευταίο τρίμηνο οι αστυνομικοί έχουν πραγματοποιήσει 24.000 ελέγχους
LIFO NEWSROOM