Δημοσκόπηση Bild/Emnid: Kατά της νέας υποψηφιότητας Μέρκελ τo 50% των Γερμανών

Δημοσκόπηση Bild/Emnid: Kατά της νέας υποψηφιότητας Μέρκελ τo 50% των Γερμανών Facebook Twitter
0

Ένας στους δύο Γερμανούς δεν επιθυμεί τέταρτη υποψηφιότητα της προέδρου του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) για την καγκελαρία, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση, την οποία δημοσιεύει η κυριακάτικη Bild.


Σύμφωνα με την έρευνα, την οποία διεξήγαγε το Ινστιτούτο Emnid, μόνο το 42% των ερωτηθέντων επιθυμεί να θέσει και πάλι η Άγκελα Μέρκελ υποψηφιότητα για την καγκελαρία, ενώ το 50% την απορρίπτει.


Μεταξύ των ψηφοφόρων του κόμματός της το ποσοστό το οποίο τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας της ανέρχεται σε 70% και μόνο το 22% των ερωτηθέντων κατά.


Σύμφωνα με τα συγκριτικά στοιχεία της δημοσκόπησης η συμπάθεια για την Άγκελα Μέρκελ φθίνει, δεδομένου ότι πέρυσι το Νοέμβριο τάσσονταν υπέρ της υποψηφιότητάς της το 45% των ερωτηθέντων και την απέρριπτε το 48%.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM