Έρημη πόλη η Νίκαια σήμερα-Νοικιασμένο πριν από λίγες ημέρες το φορτηγό

Έρημη πόλη η Νίκαια σήμερα-Νοικιασμένο πριν από λίγες ημέρες το φορτηγό Facebook Twitter
0

Έρημη πόλη θυμίζει σήμερα η Νίκαια της Γαλλίας μετά από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση το βράδυ με φορτηγό που έπεσε πάνω στο πλήθος, την ώρα των εορτασμών για την επέτειο της πτώσης της Βαστίλης. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της Figaro στην  Promenade des Anglais όπου έγινε η επίθεση με τους 84 νεκρούς, τα πάντα είναι κλειστά ενώ ένα σώμα εξακολουθεί να παραμένει καλλυμένο στο πεζοδρόμιο προς την πλευρά της θάλασσας. Οι γύρω δρόμοι είναι έρημοι. Η εγκληματολογική υπηρεσία είναι παρούσα στο σημείο της επίθεσης και γιατί δεν μπορεί να απομακρυνθεί το πτώμα, αν πρώτα δεν ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Έρημη πόλη η Νίκαια σήμερα-Νοικιασμένο πριν από λίγες ημέρες το φορτηγό Facebook Twitter

Μέχρι στιγμής κανένας συγγενής δεν έχει πρόσβαση στις σορούς των νεκρών που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στο κέντρο υποδοχής επικρατεί σοκ και ακούγονται τα κλάματα των συγγενών.  Πληροφορίες του Γαλλικού Πρακτορείου αναφέρουν ότι το λευκό φορτηγό με το οποίο έγινε η επίθεση, ήταν νοικιασμένο τις τελευταίες ημέρες από την την Προβηγκία. Πραγματοποίησε ζιγκ ζαγκ ανάμεσα στο πλήθος προσπαθώντας να πετύχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό απωλειών.  Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δημοσιογράφο μας Jean-Marc Leclerc, ο ύποπτος ήταν μόνος του στο όχημά του .  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM