Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ

Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ Facebook Twitter
1
Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ Facebook Twitter

Ο ιταλός ηθοποιός και παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών Bud Spencer πέθανε σε ηλικία 86 ετών στη Ρώμη.

Υπήρξε διάσημος για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε μια σειρά από κωμωδίες και σπαγγέτι - γουέστερν στη δεκαετία του 1960 και του '70 και έκανε μεγάλη επιτυχία με το ρόλο του ως "Μπουλντόζας" στη κωμωδία "They Call Him Bulldozer" το 1978 και αργότερα με το φιλμ Banana Joe.

To πραγματικό του όνομα ήταν Κάρλο Πεντερσόλι και ο γιος του επιβεβαίωσε την είδηση στα ιταλικά μέσα λέγοντας πως "Ο πατέρας μου πέθανε ήρεμα, δίχως πόνους. Οι τελευταίες του λέξεις ήταν "σας ευχαριστώ".

 

Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ Facebook Twitter

Ο Πεντερσόλι γεννήθηκε στη Νάπολη, ήταν επαγγελματίας κολυμβητής στα νιάτα του και έγινε ο πρώτος Ιταλός που κολύμπησε 100 μέτρα ελεύθερο σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1960 η καριέρα του απογειώθηκε όταν συνεργάστηκε με τον Τέρενς Χιλ σε πάνω από 20 ταινίες, ξεκινώντας με το "Ο Θεός συγχωρεί. Εγώ όχι!". Το ψευδώνυμο «Μπαντ Σπένσερ» δημιουργήθηκε από δύο αδυναμίες του: την μπίρα Budweiser και τον αμερικανό ηθοποιό Σπένσερ Τρέισι.

Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ Facebook Twitter

Είχε τρία παιδιά και ήταν παντρεμένος για 56 χρόνια.

Τον Μπαντ Σπένσερ αποχαιρέτησε με μήνυμα στο Twitter και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: πρεμιέρα, κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσ

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM
Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια