Νεκρή βρέθηκε η αγνοούμενη κολυμβήτρια στην Κινέττα

Νεκρή βρέθηκε η αγνοούμενη κολυμβήτρια στην Κινέττα Facebook Twitter
0

Νεκρή βρέθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού η 84χρονη κολυμβήτρια που ήταν αγνοούμενη από το Σάββατο στην περιοχή της Κινέττας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η 84χρονη εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρή, πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλία “ΠΕΥΚΑΚΙΑ” Αγίων Θεοδώρων Κορίνθου, ενώ η σορός διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM