«Αγαπάτε Αλλήλ@ς» - Το σύνθημα του Pride Θεσσαλονίκης

«Αγαπάτε Αλλήλ@ς» - Το σύνθημα του Pride Θεσσαλονίκης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (Konstantinos Tsakalidis / SOOC)
1

Από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί, για πέμπτη χρονιά φέτος, στη Θεσσαλονίκη, το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας «5ο Thessaloniki Pride».


Κεντρικό σύνθημα των φετινών εκδηλώσεων είναι «Αγαπάτε Αλλήλ@ς» και το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 22 Ιουνίου, με κοκτέιλ πάρτι στην Καλαποθάκη και το trans forum στο Οικόπολις.


Για την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, έχει προγραμματιστεί φωτογραφική και εικαστική έκθεση, ενώ την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί υπαίθριο βραδινό πάρτι στην Πλατεία Χρηματιστηρίου. Το Φεστιβάλ θα «ρίξει» αυλαία το Σάββατο, 25 Ιουνίου, με την καθιερωμένη παρέλαση. Η πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης θα ξεκινήσει στις 19:00, από τον Λευκό Πύργο.


Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, υποστήριξε πως ο κεντρικός δήμος δεν χρηματοδοτεί φέτος το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, ωστόσο, στηρίζει με τα μέσα που διαθέτει την όλη διοργάνωση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανυσηχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Ελλάδα / Ανησυχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Υψηλά είναι και τα ποσοστά εθισμού στα social media, σύμφωνα με την έρευνα ESPAD 2024, που πραγματοποιείται σε 37 χώρες σε συνεργασία με τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ναρκωτικά
LIFO NEWSROOM
28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Ελλάδα / 28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ θα τεθούν σε ισχύ από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ελπίζω ο... Θεός να φωτίσει τον Άνθιμο (λέμε τώρα) και να μην οργανώσει και φέτος αγρυπνίες, προσευχές και συγκεντρώσεις πιστών κατά της εκδήλωσης. Δεν είναι πια και για χόρταση.