Υποτροφίες σε μαθητές προσφέρει η Ριάνα

Υποτροφίες σε μαθητές προσφέρει η Ριάνα Facebook Twitter
0

Υποτροφίες για μαθητές αποφάσισε να προσφέρει η Ριάνα, προκειμένου να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στις ΗΠΑ.

Η προϋπόθεση που θέτει η τραγουδίστρια είναι όσοι λάβουν την υποτροφία να κατάγονται από Βραζιλία, τα νησιά Μπαρμπάντος, την Κούβα, την Αϊτή, τη Γρενάδα, τη Γουιάνα ή την Τζαμάικα.

Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος κάθε μαθητής θα λάβει μεταξύ $ 5.000 και $ 50.000και τα ποσά θα καταβάλλονται μέχρι ο μαθητής να πάρει το πτυχίο του.

Το πρόγραμμα ξεκινά σε συνδυασμό, με το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ίδρυμα «Clara Lionel», και έχει γίνει αποδεκτό σε ένα τετραετές προπτυχιακό πρόγραμμα που αρχίζει το Φθινόπωρο.

Η τελευταία υψηλού προφίλ φιλανθρωπία της Ριάνα ήταν μια δωρεά 1.750.000 δολαρίων σε νοσοκομείο στα Μπαρμπάντος για το πρόγραμμα ογκολογίας  και η συνεργασία της με την εταιρεία μακιγιάζ MAC σχετικά με τη συνεχιζόμενη εκστρατεία Viva Glam, που  συγκεντρώνει χρήματα για τους ανθρώπους που ζουν με και επηρεάζονται από τον ιό HIV και το AIDS. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμπερή η 82η Μόστρα: Κλούνεϊ, Λάνθιμος και Ρόμπερτς στο επίκεντρο του Φεστιβάλ Βενετίας

Πολιτισμός / Λαμπερό το 82ο Φεστιβάλ Βενετίας: Κλούνεϊ, Λάνθιμος και Τζούλια Ρόμπερτς στο επίκεντρο της φετινής Μόστρα

Μεταξύ των τίτλων που διεκδικούν τον Χρυσό Λέοντα είναι το «Frankenstein» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο καθώς και το πολιτικό θρίλερ «The Wizard of the Kremlin» του Ολιβιέ Ασαγιάς, με τον Τζουντ Λο στον ρόλο του Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Πολ Ντάνο ως επικοινωνιακό του σύμβουλο
LIFO NEWSROOM
Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM