Επίθεση αυτοκτονίας σε αστυνομικό τμήμα στη Ρωσία

Επίθεση αυτοκτονίας σε αστυνομικό τμήμα στη Ρωσία Facebook Twitter
0

Επίθεση αυτοκτονίας σε αστυνομικό τμήμα στη Σταυρούπολη της Ρωσίας συνέβη νωρίτερα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν το rt και το Ρόιτερς. Η αστυνομία δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για την επίθεση, ούτε έχουν γίνει αναφορές σε θύματα.

Το RIA Novosti αναφέρεται σε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, που ανέφεραν ότι οι τρείς βομβιστές χρησιμοποίησαν τουλάχιστον πέντε εκρηκτικούς μηχανισμούς στην επίθεση.

Οι επιτιθέμενοι σκοτώθηκαν από τις εκρήξεις, σύμφωνα με το RIA Novosti. 

Μια παρόμοια έκθεση ήρθε από το Interfax.  Η περιοχή της Σταυρούπολης βρίσκεται στη νότια Ρωσία, κοντά στον Βόρειο Καύκασο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάσα για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα στις ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο διατηρεί το δικαίωμα στον γάμο ομοφύλων

Διεθνή / «Ανάσα» για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα στις ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο διατηρεί το δικαίωμα στον γάμο ομοφύλων

Οι δικαστές αρνήθηκαν να εξετάσουν υπόθεση που θα μπορούσε να ακυρώσει τη νομιμοποίηση των ομόφυλων γάμων, διατηρώντας σε ισχύ το ιστορικό προηγούμενο του 2015
LIFO NEWSROOM