Iνδία: Ουίσκι σκόρπισε το θάνατο

Iνδία: Ουίσκι σκόρπισε το θάνατο Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι πέθαναν και 22 νοσηλεύονται μετά την κατανάλωση νοθευμένου αλκοολούχου ποτού στο δυτικό κρατίδιο του Ρατζαστάν στην Ινδία.

Τα θύματα είχαν αγοράσει το ποτό από ένα τοπικό κατάστημα στην περιοχή και με την κατανάλωση του παραπονέθηκαν για πόνο στο στήθος και ναυτία. "Αν και αμέσως έσπευσαν στο περιφερειακό νοσοκομείο, επτά έχασαν τη ζωή τους", δήλωσε αξιωματούχος.

Η κατάσταση των άλλων 22 θυμάτων είναι κρίσιμη.

Σύμφωνα με τα ινδικά ΜΜΕ οι αρχές προχώρησαν μετά το περιστατικό στην κατάσχεση επτά βαρελιών από εργοστάσιο που έφτιαχνε νοθευμένα ουίσκι στην περιοχή Jaiselmer, ενώ ομάδες αστυνομικών προσπαθούν να εντοπίσουν το θανατηφόρο ποτό στα σημεία όπου έχει διατεθεί αλλά και τους υπεύθυνους και την τραγωδία.   Την Τρίτη, η τοπική κυβέρνηση στο ανατολικό κρατίδιο του Μπιχάρ ανακοίνωσε τη γενική απαγόρευση για την πώληση και την κατανάλωση όλων των ειδών αλκοόλ.

Μέχρι στιγμής, ένα άτομο έχει συλληφθεί, σύμφωνα με αξιωματούχους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM