ΤΕΜΠΗ

Οι πρώτες εικόνες από το μακελειό στην Τουρκία

Οι πρώτες εικόνες από το μακελειό στην Τουρκία Facebook Twitter
1


Σε πάνω από δέκα ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών οι πληροφορίες που καταφθάνουν από τα τουρκικά μέσα μετά την επίθεση που σημειώθηκε απόψε στο κέντρο της Άγκυρας.

Η επίθεση έγινε με παγιδευμένο αυτοκίνητο που στόχευε στρατιωτικά οχήματα, δήλωσε ο κυβερνήτης της τουρκικής πρωτεύουσας Μεχμέτ Αλί Κιλιτσλάρ.


Οι δράστες της επίθεσης έβαλαν στο στόχαστρο οχήματα του στρατού κοντά στην κεντρική πλατεία Κιζιλάι, πρόσθεσε ο κυβερνήτης.


Η επίθεση αυτή, που σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από το κοινοβούλιο, την έδρα του γενικού επιτελείου στρατού και άλλα κυβερνητικά κτίρια, ήταν τρομοκρατική ενέργεια, ανέφερε στο Twitter ο Ομέρ Τσελίκ, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του στις Βρυξέλλες μετά την επίθεση που διαπράχθηκε πριν από λίγο στην Άγκυρα, δήλωσε αξιωματούχος του πρωθυπουργικού γραφείου.

Οι πρώτες εικόνες από το μακελειό στην Τουρκία Facebook Twitter
Οι πρώτες εικόνες από το μακελειό στην Τουρκία Facebook Twitter
Οι πρώτες εικόνες από το μακελειό στην Τουρκία Facebook Twitter
Οι πρώτες εικόνες από το μακελειό στην Τουρκία Facebook Twitter

1

ΤΕΜΠΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ

Διεθνή / Ανησυχία στη Μέση Ανατολή εν μέσω αυξανόμενης φημολογίας για αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν

Αναλυτές επισημαίνουν ότι η ρητορική κλιμάκωσης δεν έχει εκλείψει, ενώ κρατικά μέσα ενημέρωσης προβάλλουν συχνά τις πυραυλικές δυνατότητες της χώρας, ενισχύοντας το κλίμα έντασης
THE LIFO TEAM
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Πακιστάν κηρύσσει «ανοιχτό πόλεμο» μετά τους βομβαρδισμούς μεγάλων πόλεων στο Αφγανιστάν

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν μετά τις επιθέσεις - Ο πρωθυπουργός της χώρας διαμηνύει ότι δε θα υπάρξει καμία υποχώρηση στην υπεράσπιση της πατρίδας
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια