PETA: Οι χορτοφάγοι αντέχουν περισσότερο στο σεξ

PETA: Οι χορτοφάγοι αντέχουν περισσότερο στο σεξ Facebook Twitter
1

Την αντίδραση των υπευθύνων του Superbowl, που αποφάσισαν να το "κόψουν", προκάλεσε σποτ της φιλοζωικής οργάνωσης PETA στο οποίο η οργάνωση ισχυρίζεται ότι οι χορτοφάγοι κάνουν πιο απολαυστικό σεξ από τους κρεατοφάγους και μάλιστα διαρκεί και περισσότερο.

Στο χιουμοριστικό βίντεο η εικόνα είναι χωρισμένη στα δυο και δείχνει δυο ζευγάρια στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Ο τηλεθεατής ενημερώνεται ότι ο άνδρας στην αριστερή πλευρά καταναλώνει κρέας και λιπαρά  και είναι αυτός που ολοκληρώνει το σεξ σε ελάχιστο χρόνο. Ο άλλος παρτενέρ στη δεξιά πλευρά της οθόνης συνεχίζει ακάθεκτος και ακούραστος ενώ την ώρα ενώ ο κρεατοφάγος αριστερά την ίδια ώρα ντύνεται και αποχωρεί. Κατά την έξοδο του πέφτει στο κεφάλι του ένα κλιματιστικό ενώ βγαίνει και το μότο: "Άντεξε περισσότερο, γίνε χορτοφάγος.

Η διαφήμιση επρόκειτο να προβληθεί στο ημίχρονο του superbowl του Φεβρουαρίου, αλλά κρίθηκε ιδιαίτερα προκλητική και αποκλείστηκε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια