Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
0

«Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά», θ' αναφωνήσουμε όλοι μαζί το βράδυ της Παρασκευής. Ο λόγος για τον παππού της τέκνο, τον άνθρωπο που όταν αυτός ερχόταν οι άλλοι απλά πήγαιναν, αυτόν που έβαλε την τέκνο στη ζωή μας. Ο θρυλικός Jeff Mills θα βρίσκεται στα πλατό του Bios. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για τον άνθρωπο-θρύλο.

Την Παρασκευή, επίσης, στο Yoga Bala η νεοσύστατη ομάδα των We Are The Night (Βαλλάτος, Διοσκουρίδης, Μένεγος, Μαντάς, Κανελλόπουλος) κάνουν το πρώτο από μια σειρά, πάρτι που έχουν προγραμματίσει. Εμείς θα βάλουμε τη μουσική, εσείς βάλτε την παρέα για να χορέψουμε και να περάσουμε όλοι φίνα. Ιndie anthems και Primal Scream. Κάπως έτσι θα είναι στο πρώτο πάρτι.

Το Σάββατο στο 6 D.O.G.S οι ΥΙD!! SID!! πραγματοποιούν το τρίτο πάρτι τους από την έναρξη της σεζόν, με καλεσμένο αυτήν τη φορά τον Grum από την Αγγλία. Ο 24χρονος νεαρός έχει κάνει ρεμίξ σε ονόματα όπως οι Friendly Fires, Passion Pit και Lady Gaga, μεταξύ άλλων, ενώ ο electro παραγωγός έχει μελετήσει πολύ τους italo και new wave ήχους. Μαζί του το τρίο των Sally Spectra (Tareq, D:Tek και η θεά DJ Girl).

Άλλα νέα: η Πέμπτη έχει μπει για τα καλά στον κλαμπ χάρτη, συναγωνιζόμενη την Παρασκευή και το Σάββατο σε events. Έτσι, στο ΤΙΚΙ στο Κουκάκι, τη μέρα της εθνικής επετείου, υπάρχει το Ηula Boogie, ένα λονδρέζικο πάρτι για όσους θέλουν να χορέψουν τσάρλεστον ή τους αρέσουν τα '30s, '40s, '50s. Στο D-Bar στο Γκάζι τα αφεντικά τρελάθηκαν και έβαλαν φοβερό καθημερινό happy hour, αφού από τις 19.30 ως τις 23.00 παραγγέλνεις ένα ποτό και σου φέρνουν δύο. Εκπληκτικό value for money. O Γιώργος Φακίνος επέστρεψε από την Αμερική, όπου έκανε κάποια dj sets που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, και κάνει νέα σχέδια για το μέλλον, ενώ ο DJ Blend ετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη πανευρωπαϊκή περιοδεία του. Ξεκινά το Σάββατο από το Bios, στο 2ο Show Case της Cast-A-Blast, και τελειώνει στις 27/11 στο μακρινό Έξετερ, έχοντας περάσει πρώτα από Θεσσαλονίκη, Βουδαπέστη, Βιέννη, Μόναχο, Αμβέρσα, Λονδίνο, Μάντσεστερ και Μπρίστολ. Πάντα τέτοια! Aκόμα, δεξιά κι αριστερά υπάρχουν διάφορες φήμες πως urban στέκια και μαγαζιά βάζουν πορτιέρηδες στον χώρο τους και ρίχνουν πόρτα σε όσους δεν συνοδεύονται. Όταν το επιβεβαιώσουμε, θα έχουμε και νεότερα.

Pick a party: Tι άλλο από ένα ωραίο τριήμερο στο ΚΕΥBAR της οδού Πραξιτέλους. Γκρεμίζουν τον τοίχο για να κάνουν πιο μεγάλο το μαγαζί και το γιορτάζουν. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο αναμένεται να περάσουν όλοι οι DJs του ΚΕΥ από τα decks για πάρτι που θα κρατήσουν μέχρι νωρίς το πρωί. Οι djG, Amelie, Marlen και ο Dear Quentin, μεταξύ άλλων, θα σας περιμένουν. Το ΚΕΥΒΑR θα ξανανοίξει στις 18 Νοεμβρίου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM