Για τη φουκαριάρα τη μάνα σου!

Για τη φουκαριάρα τη μάνα σου! Facebook Twitter
0

Στα 25.000 φύλλα πανελλαδικά κάθισε πια η απορφανισμένη «Veto», ενώ ο εκδότης της, ως γνήσια αριστοκρατική φύση, άρχισε να σκέπτεται την αυτοκτονία (στο τελευταίο του εντιτόριαλ). Τον αντρειωμένο μην τον κλαις.... Καπνός τυλίγει την ενδεχόμενη πώληση του «Καρφιού» (στο «Θέμα», ή αλλού), και απορεί κανείς πότε έγινε πολύφερνη μια εφημερίδα βαλκανικού ήθους και κίτρινης απόχρωσης. Είναι χαρακτηριστικό του θανάτου: υψώνει το κιτς σε κάτι χρήσιμο  4,1 εκατομμύρια ευρώ κοστίζει το Κανάλι της Βουλής, το οποίο είναι ποιοτικό με τον τρόπο που αισθάνεται την ποιότητα μια λειχήνα σε κώδωνα. Ποτέ άλλοτε ο ύπνος δεν είχε κοστίσει τόσο ακριβά στους Έλληνες. Δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο της κυρίας Κορομηλά, ο κύριος Μικρούτσικος έγινε ένα από τα αναξιοπαθή πρόσωπα που κάποτε εξέθετε, η κυρία Μενεγάκη τερματίζει συχνά τρίτη και τέταρτη: σοκαριστικό δεν είναι ότι ορισμένοι σταρ εκπίπτουν (όλα εκπίπτουν κάποτε), είναι ότι η πτώση τους είναι άηχη, χωρίς κανένα ίχνος, σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Και ίσως πράγματι να μην υπήρξαν, αφού για να παίξει κανείς τον ρόλο του τηλεοπτικού σταρ δεν πρέπει να έχει αίμα, μυαλό, ή σπονδυλική στήλη. Μόνο κρωγμούς, κιτρινίλα και βυζιά. Ενεφανίσθη πάλι η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη-Σαμαρά στον δημόσιο βίο, με πράσινο ταγιέρ. Δεν χαμογελά πια αδιακρίτως τόπου και χρόνου - πράγμα που υπήρξε η εγκληματικότερη συμβουλή που έδωσε ποτέ image maker σε Έλληνα πολιτικό (εξαιρουμένης της αρρενωπής, ηγετικής κινήσεως ώμων και χεριών στον αλησμόνητο Κώστα Καραμανλή, τον νεότερο και ειδεχθέστερο). Είναι πια μια σπασμένη γυναίκα δίχως αυταπάτες, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου προ ολίγων μηνών -χωρίς ίσως τα ανάλογα μονόπετρα, αλλά με ικανή περιουσία, ανυπερθέτως. Το νέο, βλοσυρό έργο που ανέβασε στο πρόσωπό της είναι κοινωνικό δράμα με αναπάντεχο τέλος Κίτρινος τηλεοπτικός ρεπόρτερ τηλεφώνησε προ ημερών σε γνωστό στιχουργό, λέγοντας: «Έχουμε μια πληροφορία ότι και στη φιλανθρωπική συναυλία που έγινε προς τιμήν σας έγιναν τα ίδια παρατράγουδα και δεν δόθηκε δεκάρα για τον καλό σκοπό». Ο κορυφαίος Έλληνας στιχουργός του απάντησε: «Κι εγώ έχω μια πληροφορία - ότι γαμιέσαι με τον αρχισυντάκτη σου και δεν δόθηκε δεκάρα για το φουκαριάρικο το μουνί της μάνας σου». Chapeau!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

TV & Media / Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της, Τεντ Τέρνερ, με ένα προσωπικό κείμενο για τον άνδρα που μπήκε στη ζωή της σαν «πειρατής», τη φρόντισε, τη χρειάστηκε και της έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο ιδρυτής του CNN πέθανε στα 87 του, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά στα media, τη φιλανθρωπία και την περιβαλλοντική δράση.
THE LIFO TEAM
EUROVISION 2026 AKYLAS Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

TV & Media / Eurovision 2026: Το «video game» του Akyla επί σκηνής – Νέες αποκαλύψεις για την εμφάνισή του

Η σημερινή πρόβα αναμένεται να δώσει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για το κατά πόσο θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που τον συνοδεύουν
THE LIFO TEAM
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

TV & Media / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό, προσωπικές εξομολογήσεις και μαρτυρίες από τη Ντάνι Μινόγκ, τον Τζέισον Ντόνοβαν, τον Πιτ Γουότερμαν και τον Νικ Κέιβ.
THE LIFO TEAM