"Στα χαρακώματα" με ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την συνέντευξη με τον Ολάντ

"Στα χαρακώματα" με ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την συνέντευξη με τον Ολάντ Facebook Twitter
1
"Στα χαρακώματα" με ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την συνέντευξη με τον Ολάντ Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC

Ο κ. Τσίπρας παίζει και πάλι με τη φωτιά», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την χθεσινή κοινή συνέντευξη Τύπου του Φρανσουά Ολάντ και του πρωθυπουργού.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας παίζει και πάλι με τη φωτιά.

Με όσα λέει δημιουργεί σύγχυση, αβεβαιότητα, ανησυχία.

Μιλά για "παρεμβάσεις ενάντια στην προοπτική επιτυχίας του ελληνικού προγράμματος", που "στόχο έχουν τη διαίρεση της Ευρώπης".

Μιλά για κινδύνους που ξεκινούν από την αποτυχία του ελληνικού προγράμματος και φτάνουν στη διαίρεση της Ευρώπης.

Με όσα υπαινίσσεται δείχνει πως κάτι σοβαρό συμβαίνει και κάτι προετοιμάζει.

Οφείλει να δώσει άμεσα καθαρές και υπεύθυνες εξηγήσεις.

Η χώρα δεν αντέχει άλλο πείραμα Τσίπρα».

Το βράδυ της Παρασκευής από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού υπήρξε απάντηση σε σκληρό τόνο. "Αυτοί που δεν διαπραγματεύτηκαν ποτέ, αυτοί που πίεζαν την κυβέρνηση να υπογράψει λευκά χαρτιά, αυτοί που καταψήφισαν από υποτιθέμενη κοινωνική ευαισθησία τα μέτρα, αλλά δεν έχουν βγάλει άχνα για τους πλειστηριασμούς, κατηγορούν απόψε την κυβέρνηση ότι «παίζει με την φωτιά" αναφέρει η ανακοίνωση

Αναλυτικά η απάντηση στο σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας:

Φαίνεται ότι ο απόηχος της επίσκεψης Ολλάντ, και τα θερμά του λόγια για την Ελλάδα και την Κυβέρνησή της, έφτασαν μέχρι την Μαδρίτη, όπου διεξάγεται ο τρέχων γύρος αντιπαράθεσης για την ηγεσία της ΝΔ.

Έτσι, αυτοί που δεν διαπραγματεύτηκαν ποτέ, αυτοί που πίεζαν την κυβέρνηση να υπογράψει λευκά χαρτιά, αυτοί που καταψήφισαν από υποτιθέμενη κοινωνική ευαισθησία τα μέτρα, αλλά δεν έχουν βγάλει άχνα για τους πλειστηριασμούς, κατηγορούν απόψε την κυβέρνηση ότι «παίζει με την φωτιά», υπονοώντας ότι διαπραγματεύεται στα αλήθεια. Κάτι που αυτοί ποτέ δεν διανοήθηκαν να κάνουν.

Ας ασχοληθούν με την εικόνα που παρουσιάζουν, και ας αφήσουν στην κυβέρνηση να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ούτως ή άλλως ο ελληνικός λαός αυτό έχει αποφασίσει.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM