Όταν ο Ομπάμα εμφανίστηκε ακάλεστος σε γάμο

Όταν ο Ομπάμα εμφανίστηκε ακάλεστος σε γάμο Facebook Twitter
2

Έναν απρόσκλητο επισκέπτη είχε ο γάμος του Μπράιαν και της Στέφανι Τομπ στο Σαν Ντιέγκο. Ξαφνικά και ενώ ο γάμος ήταν σε εξέλιξη εμφανίστηκε ο Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος λατρεύει το γκολφ και την περασμένη Κυριακή έπαιζε το αγαπημένο του άθλημα στον χώρο που γινόταν και η τελετή.

Όταν ο Ομπάμα εμφανίστηκε ακάλεστος σε γάμο Facebook Twitter
Όταν ο Ομπάμα εμφανίστηκε ακάλεστος σε γάμο Facebook Twitter

Οι νεόνυμφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί με πιο ενθουσιασμένη τη νύφη που δήλωσε: "Συνήθως είμαι πολύ ντροπαλή. Αλλά φίλε, χθες, για το γάμο και εκείνη τη στιγμή, δεν με ένοιαζε τίποτα. Καθώς έτρεχα, έβαλα τα κλάματα. Ήμουν σε κατάσταση σοκ».

Όταν ο Ομπάμα εμφανίστηκε ακάλεστος σε γάμο Facebook Twitter
Όταν ο Ομπάμα εμφανίστηκε ακάλεστος σε γάμο Facebook Twitter

Ο Αμερικανός Πρόεδρος μίλησε με το ζευγάρι, έβγαλε τις απαραίτητες αναμνηστικές και αναχώρησε με τα μπαστούνια του, αφού πρώτα συμβούλευσε τον γαμπρό να μην πατήσει το νυφικό της νύφης..

Όταν ο Ομπάμα εμφανίστηκε ακάλεστος σε γάμο Facebook Twitter
Όταν ο Ομπάμα εμφανίστηκε ακάλεστος σε γάμο Facebook Twitter
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Τραμπ: Τι αναμένεται να πει στο διάγγελμά του, έναν μήνα μετά την έναρξη του πολέμου στο Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα απευθύνει το πρώτο επίσημο διάγγελμά του προς το έθνος του, έχοντας υποσχεθεί μια «σημαντική» ενημέρωση για τη στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΑΓΩΓΗ

Διεθνή / «Επιτέλους λογοδοσία»: Ο πρίγκιπας Χάρι χαιρετίζει τις αγωγές κατά των τεχνολογικών κολοσσών

Αναφέρθηκε σε «συγκλονιστικές ιστορίες» οικογενειών, όπου η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνδέθηκε με «σοβαρές και μη αναστρέψιμες επιπτώσεις» για ανήλικους
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
(Συζήτηση Στέφανι και νέων φιλενάδων της σε 10-15 χρόνια)Φιλενάδα#1: Καλά ε.... Ο γάμος μου είναι απλά Α-ΞΕ-ΠΕ-ΡΑ-ΣΤΟΣ!! Τί κύκνοι να φέρνουν τις βέρες, τι άμαξες με Βαυαρικά άλογα, τι μονοπάτια με ροδοπέταλα και λεμονανθούς, τι τούλια και φαναράκια από τα δέντρα, τι πυροτεχνήματα τι.. τι... Μέχρι και αερόστατο είχαμε για την έξοδο!Φιλενάδα#2: ΠΩΠΩΩΩΩ!! Όντως αξεπέραστο. Τί μοναδικές και πρωτότυπες αναμνήσεις!Στέφανι (ντροπαλή όπως λέει ότι είναι):Όντως ωραίος γάμος! Τί τα θες... Σε εμένα ένα σούσουρο έγινε μόνο γιατί ήρθε ξαφνικά ο Ομπάμα... Ρεζίλι γίναμε... Δημοσίευσαν φωτογραφίες και τα media σε όλο τον πλανήτη... Ρόμπα μιλάμε... (Who's my bitch now Φιλενάδα#1...?)