Η Taylor Swift δώρισε 50.000 δολάρια σε χορευτή της για τον καρκινοπαθή ανηψιό του

Η Taylor Swift δώρισε 50.000 δολάρια σε χορευτή της για τον καρκινοπαθή ανηψιό του Facebook Twitter
H Tayrol Swift με το χορευτή της Kim Toshi Davidson. "Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος" ήταν το δημόσιο ευχαριστώ του Davidson στο Instagram.
0
Η Taylor Swift δώρισε 50.000 δολάρια σε χορευτή της για τον καρκινοπαθή ανηψιό του Facebook Twitter
H Tayrol Swift με το χορευτή της Kim Toshi Davidson. "Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος" ήταν το δημόσιο ευχαριστώ του Davidson στο Instagram.

Η διάσημη τραγουδίστρια Taylor Swift αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στο χορευτή της Kim "Toshi" Davidson. Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε δώρο. Ένα δώρο ύψους 50.000 δολαρίων και αξίας ανεκτίμητης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Davidson ανακοίνωσε στο προσωπικό του λογαρισμό στο Instagram πως ο 13 μηνών ανηψιός του πάσχει από καρκίνο, ζητώντας ταυτόχρονα τη βοήθεια όλων ώστε να συγκεντρωθούν στη σελίδα GoFundMe χρήματα για τη θεραπεία του. Ο στόχος ήταν τα 20.00 δολάρια, αλλά η Taylor Swift με μια απλή της κίνηση τον υπερδιπλασίασε με αποτέλεσμα να μαζευτούν την πρώτη κιόλας μέρα 53.000 δολάρια.

Ο μικρός Ayden νοσηλεύθηκε στην εντατική σχεδόν δύο εβδομάδες μέχρι οι γιατροί να εντοπίσουν από τι πάσχει, καθώς είχαν εντοπίσει υγρό στους πνεύμονές του, το οποίο αρχικά απέδωσαν σε πνευμονία, αλλά μετά από εγχείριση και επιπλέον εξετάσεις κατάλαβαν ότι είναι καρίνος. Η μητέρα του αγοριού, φυσικά, βρισκόταν συνέχεια στο πλευρό του με αποτέλεσμα να απολυθεί από τη δουλειά της- κάτι που εξηγεί την κακή οικονομική κατάσταση του ζευγαριού.

Η Taylor Swift δώρισε 50.000 δολάρια σε χορευτή της για τον καρκινοπαθή ανηψιό του Facebook Twitter
Ο μικρός Ayden νοσηλεύθηκε στην εντατική σχεδόν δύο εβδομάδες μέχρι οι γιατροί να εντοπίσουν από τι πάσχει, καθώς είχαν εντοπίσει υγρό στους πνεύμονές του.

Ο "θείος" Kim τότε αποφάσισε να κοινοποιήσει το γεγονός στα social media ζητώντας οικονομική συμπαράσταση.

Η μητέρα της Taylor διεγνώσθει φέτος επίσης με καρκίνο, κάτι που προφανώς την κάνει ακόμη πιο ευαισθητοποιημένη απέναντι στη νόσο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, δώρισε λοιπόν, 50.000 δολάρια για τον μικρό Ayden, με το χορευτή της Davidson να την ευχαριστεί κατασυγκινημένος δημόσια.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η νεαρή τραγουδίστρια προβαίνει σε ανάλογη κίνηση, αφού τον Ιούλιο είχε δωρίσει άλλα 50.000 δολάρια στην 11χρονη Naomi Harris, που έπασχε από λευχαιμία και πέρυσι άλλα τόσα στο Νοσοκομείο Παίδων της Φιλαδέλφειας, προκειμένου να χρηματοδοτήσει τότε ένα πρόγραμμα μουσικοθεραπείας για καρκινοπαθή παιδιά.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM