Η οργισμένη Vivienne Westwood οδήγησε ένα τεθωρακισμένο έξω από την οικία του Κάμερον

Η οργισμένη Vivienne Westwood οδήγησε ένα τεθωρακισμένο έξω από την οικία του Κάμερον Facebook Twitter
0

H Vivienne Westwood έχει αστείρευτο ταλέντο στη μόδα και αστείρευτη φαντασία όταν θέλει να προκαλέσει. Το ενδιαφέρον στην περίπτωσή της είναι πως αυτά της ταλέντα τα χρησιμοποιεί και όταν θέλει να διαμαρτυρηθεί και να κάνει ακτιβιστικές δράσεις. Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα, μια και ο φακός τη συνέλαβε να καταφθάνει έξω από την κατοικία του βρετανού πρωθυπουργού. Ν. Κάμερον πάνω σε ένα ολόλευκο τεθωρακισμένο.


Ο σχεδιάστρια μόδας βρισκόταν στη θέση του οπλίτη στην οροφή του τανκ και εξαπέλυσε μια εικονική επίθεση χημικών έξω από το σπίτι στα πλαίσια της διαμαρτυρίας της για την πολιτική που ακολουθεί ο βρετανός πρωθυπουργός ως προς την αμφιλεγόμενη μέθοδο της υδραυλικής ρωγμάτωσης (τεχνική εξόρυξης φυσικού αερίου). Η Westwood ανήκει στην ομάδα των πολέμιων της πρακτικής αυτής που υποστηρίζουν πως οι επιπτώσεις για το περιβάλλον και τον άνθρωπο είναι δραματικές.

Η οργισμένη Vivienne Westwood οδήγησε ένα τεθωρακισμένο έξω από την οικία του Κάμερον Facebook Twitter

 "Ο Κάμερον κατηγορεί ξένους ηγέτες, όπως ο Πρόεδρος Καντάφι και Πρόεδρος Άσαντ για δήθεν χρήση χημικών ουσιών για τους δικούς τους ανθρώπους ως δικαιολογία για την αλλαγή του καθεστώτος. Αλλά αυτός κάνει ακριβώς το ίδιο με το λαό του εδώ για να πλουτίσει" δήλωσε η σχεδιάστρια από την πολεμίστρα του οχήματος. Η διαμαρτυρία ήταν συμβολική και η ασφάλεια του πρωθυπουργού που βρισκόταν στο σπίτι κράτησε διακριτική στάση ενώ ο ίδιος ο Κάμερον και η οικογένειά του απουσίαζαν.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM