Νεκροί 11 Σύροι πρόσφυγες που ήθελαν να φτάσουν στην Κω

Νεκροί 11 Σύροι πρόσφυγες που ήθελαν να φτάσουν στην Κω Facebook Twitter
0

Ακόμη μία τραγωδία εκτυλίχθηκε στις τουρκικές ακτές με 11 νεκρούς πρόσφυγες κατά πάσα πιθανότητα πρόσφυγες από τη Συρία.

Οι άνθρωποι πνίγηκαν όταν τα σκάφη που τους μετέφεραν από τα νοτιοδυτικά παράλια της Τουρκίας προς το νησί της Κω βυθίστηκαν, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.


Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, ένα σκάφος που μετέφερε 16 Σύρους πρόσφυγες βυθίστηκε μετά τον απόπλου από την περιοχή του Ακίαρλαρ στη χερσόνησο του Μπόντρουμ και επτά άνθρωποι πνίγηκαν. Τέσσερις άνθρωποι διασώθηκαν και η ακτοφυλακή συνεχίζει τις έρευνες για τα πέντε άτομα που αγνοούνται.


Παράλληλα, βυθίστηκε και δεύτερο σκάφος που είχε αποπλεύσει από το Ακίαρλαρ με τον ίδιο προορισμό. Τρία παιδιά και μία γυναίκα πνίγηκαν , ενώ δύο άτομα επέζησαν και κολύμπησαν προς την ακτή φορώντας σωσίβια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM