Συμπόνια για τους Έλληνες αισθάνονται οι 8 στους 10 Γερμανούς

Συμπόνια για τους Έλληνες αισθάνονται οι 8 στους 10 Γερμανούς Facebook Twitter
SOOC
0

Το 78% των Γερμανών αισθάνονται συμπόνια για τους Έλληνες, ενώ το 21% όχι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που αναρτήθηκε πριν από λίγο στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Bild.

Οπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, ένας στους δύο ερωτηθέντες θεωρεί ότι για την χρεοκοπία της Ελλάδας ευθύνεται η ίδια η χώρα, με το 42% να εκτιμά ότι ευθύνονται και οι δύο πλευρές. Το 56% πιστεύει ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη δεν θα επηρεάσει την Γερμανία, ενώ το 32% πιστεύει το αντίθετο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM