Τσίπρας: Κάποιοι να ξεχάσουν την πίεση, οι κόκκινες γραμμές δεν ξεθωριάζουν

Τσίπρας: Κάποιοι να ξεχάσουν την πίεση, οι κόκκινες γραμμές δεν ξεθωριάζουν Facebook Twitter
2

"Παρά την ασφυξία και τα τρομολαγνικά σενάρια περί χρεοκοπίας από την πλειοψηφία των ΜΜΕ, η εμπιστοσύνη των πολιτών αυξήθηκε και καταγράφηκε σημαντική αύξηση των εσόδων στα δημόσια ταμεία" τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του συνεδρίου του Economist.



Ο Πρωθυπουργός μίλησε επίσης για αύξηση του πρωτογενούς πλεονάσματος κατά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και για αποφυγή του “προμελετημένου από την προηγούμενη κυβέρνηση κράχ” και διαβεβαίωσε ότι δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος για τους μισθούς και τις συντάξεις.



“Δεν παραλάβαμε μόνο καμμένη γη. Παραλάβαμε μια κατάσταση με διαπιστωμένη την αδυναμία καταβολής μισθών και συντάξεων” , σημείωσε ο Πρωθυπουργός.



Προειδοποίησε επίσης όσους θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στην πλήρη ασφυξία για να ξεθωριάσουν οι κόκκινες γραμμές της. “Εαν το έχουν αυτό κάποιοι στο μυαλό τους καλό θα ήταν να το ξεχάσουν γιατί αυτή η επιλογή θα φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα”, τόνισε ο κ. Τσίπρας.





2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια