Πρόβα θανάτου είχε κάνει ο Λούμπιτς

Πρόβα θανάτου είχε κάνει ο Λούμπιτς Facebook Twitter
0

Πρόβα θανάτου είχε κάνει ο συγκυβερνήτης της μοιραίας πτήσης της Germanwings, που συνετρίβη στις Άλπεις στα τέλη Μαρτίου με αποτέλεσμα το θάνατο 150 επιβαινόντων. Σύμφωνα με  την  γερμανική εφημερίδα Bild. Ο Λούμπιτς είχε ήδη πραγματοποιήσει έναν ελιγμό καθόδου κατά τη διάρκεια της προηγούμενης πτήσης, από Ντίσελντορφ προς Βαρκελώνη.

H προκαταρκτική έκθεση που αναμένεται να δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα από το γαλλικό Γραφείο Ερευνών και Αναλύσεων (ΒΕΑ) αναφέρει ότι μια «πτήση ελεγχόμενης καθόδου μερικών λεπτών, αδικαιολόγητη» πραγματοποιήθηκε σε αυτή την πτήση, την ημέρα της συντριβής, στις 24 Μαρτίου, ενώ ο Αντρέας Λούμπιτς βρισκόταν στο πιλοτήριο.

 «Δεν αποκλείεται (ο Λούμπιτς) να μην ήθελε να κάνει απλώς μία πρόβα (συντριβής κατά την πτήση Ντίσελντορφ-Βαρκελόνη), αλλά να ήθελε να υλοποιήσει την πράξη του», αναφέρει η Bild.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM