Γυναίκα που άφησε τον σκύλο στο αυτοκίνητο με 45 βαθμούς, τιμωρείται με τον ίδιο τρόπο

Γυναίκα που άφησε τον σκύλο στο αυτοκίνητο με 45 βαθμούς, τιμωρείται με τον ίδιο τρόπο Facebook Twitter
Φωτο: kOB
5

Γυναίκα καταγγέλλει αστυνομικό ότι την εξανάγκασε να μείνει στο αμάξι κλειδωμένη σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως ακριβώς έκανε η ίδια στο σκύλο της. To περιστατικό συνέβη το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο μόλις τις τελευταίες ημέρες η είδηση όπως και το βίντεο, αναπαράγονται από τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Η ιστορία που κάνει το γύρο του κόσμου, αφορά μια γυναίκα η οποία ξέχασε κλειδωμένο στο αμάξι το σκύλο της σε πάρκινγκ στο Οχάιο. Το περιστατικό έγινε αμέσως αντιληπτό από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν σε περιπολία με αποτέλεσμα η ποινή να έιναι αρκετά «αυστηρή», όπως η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται.
Ο φιλόζωος αστυνομικός, που θύμωσε αρκετά από αυτή την πράξη, ανάγκασε τη γυναίκα να μείνει στο αμάξι –σε μια μέρα πολύ καυτή, με 45,5°C- ώστε να νιώσει όπως ακριβώς αισθανόταν το ζώο κλεισμένο εκεί.

Η Shelly Nicholas αναφέρει πως την πίεσε να κλείσει την πόρτα.

Η καταγγελία αναφέρει πως επρόκειτο για βίαιο εξαναγκασμό εκείνης, του άνδρα και του παιδιού της να παραμείνουν μέσα στο αυτοκίνητο αλλά η κάμερα παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή με τον αστυνομικό να της λέει πως «μπορείς να μείνεις στο αυτοκίνητο και να κλείσεις την πόρτα, αφού δεν είναι και τόσο ζεστά τελικά».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Αν και ειμαι ιδιαιτερως φιλοζωος και απεχθανομαι τα ατομα τα οποια δεν φροντιζουν τα ζωακια τους,θεωρω οτι αν α αστυνομικος ενηργησε οπως λεει η εν λογω "κυρια",τοτε εχει διπραξει πολυ βαρυτερο αδικημα απο το δικο της.Για προφανεστατους λογους,με πρωτον το οτι δικαιουται,μεν, να κανει συστασεις,να ασκησει διωξη,η ακομη και να προβει σε συλληψη αν προβλεπεται για το εν λογω αδικημα.Δεν εχει ομως κανενα απολυτως δικιωμα να "επιβαλλει ποινη".Για οποιοδηποτε αδικημα.Προκειται για σοβαροτατη υπερβαση εξουσιας.Και,καθ'οσον με αφορα ,δεν εχω καμμια διαθεση να δω να "βγαινει απο το κομικ" και να γινεται πραγματικοτητα μια κοινωνια τυπου "Judge Dredd".Αυτα βεβαια αν ειναι αληθεις οι ισχυρισμοι της "κυριας".Διοτι για οποιες τετοιας μορφης "ειδησεις"ερχονται απο τις ΗΠΑ διατηρω μεγαλες επιφυλαξεις.
ετσι για να δει η ανευθυνη πως ενιωθε το ζωο και ακομη χειροτερα,αντιδρουν τα ζα στη ζεστη. αν δεν ειναι αξιοι να μην εχουν ζωα στην κατοχη τους.επρεπε να της το παρουν.