Καμμένος: Διαφωνώ με τον Βαρουφάκη για το μνημόνιο

Καμμένος: Διαφωνώ με τον Βαρουφάκη για το μνημόνιο Facebook Twitter
8

Τη διαφωνία του με την δήλωση Βαρουφάκη ότι συμφωνεί με το 70% των προβλεπομένων του μνημονίου εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του χθες στο ΜΕΓΚΑ.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξέφρασε επίσης τη διαφωνία του με την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας.

 «Το να έχουμε διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι φυσιολογικό. Στις κόκκινες γραμμές δεν κάνουμε πίσω. Αυτή είναι και η συμφωνία που κάναμε με τον κ. Τσίπρα», είπε, τονίζοντας επίσης ότι «δεν υπογράψαμε χαρτιά, δώσαμε λόγο τιμής».

Ο κ. Καμμένος μίλησε επίσης και για  «Plan B» της κυβέρνησης λέγοντας ότι η χώρα μπορεί να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Κίνα.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Καλά ο Καμένος τις προάλλες έλεγε κάτι για κόκκινες γραμμές περί ιθαγένειας... "ούτε δεύτερης, ούτε τρίτης γενιάς" έλεγε... και χθες στον Πρετεντέρη είπε ότι ο Αλέξης τα είπε ανθρώπινα για τα παιδιά των μεταναστών, δεν έχουμε πρόβλημα. Για το σύμφωνο συμβίωσης πάλι δεν έχει πρόβλημα, μετέθεσε την κόκκινη γραμμή πιο πέρα στην υιοθεσία παιδιών (που δεν έχει τεθεί ως ζήτημα ακόμη). Α και κόκκινη γραμμή για τα Σκόπια τράβηξε - το πρόβλημα που δεν έχουμε σκοπό ως Ελλάδα να λύσουμε για τα επόμενα 50 - 100 χρόνια τουλάχιστον :P Μένει στην πράξη να δούμε πώς θα συμπεριφερθούν. Τι λες και λάστιχα τις κόκκινες γραμμές του Καμένου. Αλλά καλό είναι αυτό. Πάντως, εγώ που είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, χαίρομαι που περνάει - μετά από πολύ καιρό - μία πιο ανθρωπιστική, φιλελεύθερη, προοδευτική (όπως θέλει ο καθένας ας την πει) ατζέντα στους συντηρητικούς. Μέχρι τώρα για αυτά τα θέματα περνούσε ουσιαστικά η ατζέντα της χ.α. Μόνο που άκουσα τον ψιλορατσιστή θείο μου για πρώτη φορά στα χρονικά να λέει ότι τι να κάνουμε αφού είναι στην Ελλάδα τόσα χρόνια πρέπει να την πάρουν τα παιδιά, αδικία θα 'ναι... υπάρχει ελπίδα σκέφτηκα (όχι αυτή του συριζα, γενικά):P Ok, έγινα μελό.
Τι να πω; Δεν περίμενα σύνεση από τον Καμμένο. Αλήθεια, εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ περίμεναν κάτι καλύτερο από τον εν λόγω κύριο; Ήθελα να ξερα πώς το σκέφτηκαν και προτίμησαν να ζητήσουν απ' αυτόν συμμαχία, παρά από το ΠΟΤΑΜΙ. Υ.Γ. Μα καλά αυτός δεν έμαθε α) ότι η Ρωσία βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση και β) ότι οι Ρώσοι δάνεισαν την Κύπρο (επί Προεδρίας Χριστόφια) με επιτόκιο 4,7% ενώ η Τρόικα (που ο Καμμένος την αποκαλεί τοκογλύφο) μας δάνεισε με μέσο όρο 2,5%;;;
Δεν ξέρω πως μπορεί να αισθάνονται οι όποιοι ψιλό-νορμάλ ψηφοφόροι του Σύριζα όταν τα διαβάζουν αυτά?Εννοώ ότι απ'όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου το κόμμα τους έκρινε ότι πιο καλά μπορεί να συνεργαστεί με την πολιτική έκφραση της απόλυτης εθνικοκαφρίλας πασπαλισμένη με αρκετή οριενταλο-βαλκανο-βλαχο-κουτοπονηριάΠρέπει να ντρέπονται πολύ λογικά. Εάν πάντως όχι δεν πειράζει. Ντρέπομαστε εμείς εκ' μέρους τους για λογαριασμό του πολιτισμένου κόσμου.
Τις ΗΠΑ τις ρωτήσατε αν θέλουν να μας δανείσουν; Καλά για τη Ρωσία δεν το συζητώ, δισεκατομμύρια θα με δώσει και μάλιστα άτοκα. Ειδικά αν τους πούμε ότι τα θέλουμε για να πολεμήσουμε τους ολιγάρχες...