ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ραντεβού Τσίπρα-Στουρνάρα σήμερα

Ραντεβού Τσίπρα-Στουρνάρα σήμερα Facebook Twitter
2

 

Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα θα έχει στις 13.30 το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από σχετικό αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα συζητηθούν, η ελληνική οικονομία και το ζήτημα των τραπεζών μετά και τα αποτελέσματα των στρες τεστ αλλά και η πρόταση που θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα κόκκινα δάνεια. Στο τραπέζι και το ζήτημα του τρόπου  διάθεσης των 11 δισεκατομμυρίων ευρώ του ΤΧΣ, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί αυτά τα χρήματα ως βάση της οικονομικής πολιτικής που έχει εξαγγείλει.

Η συνάντηση είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Παρασκευή μετά τη συνάντηση που θα είχε ο κ. Στουρνάρας με τον Σ. Θεοδωράκη. Η ενόχληση της Κουμουνδούρου οδήγησε στην η αντιμετάθεση των δύο ραντεβού του κ. Στουρνάρα.

2

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM