Άστατος καιρός με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Άστατος καιρός με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι Facebook Twitter
0

Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα ο άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας, στις Σποράδες και πιθανόν κατά τόπους στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην Κεντρική Μακεδονία, στην Ανατολική Θεσσαλία και στις Σποράδες. Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα ανατολικά προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. .Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Ελλάδα / Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών που βίωσαν σεξουαλική βία ως παιδιά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 12,1% και το ποσοστό των ανδρών 15,3% - Παγκόσμια έρευνα με επικεφαλής την Ελληνίδα Εμμανουέλα Γακίδου
LIFO NEWSROOM