Χρεωκοπία και άλλου ρωσικού τουριστικού γραφείου

Χρεωκοπία και άλλου ρωσικού τουριστικού γραφείου Facebook Twitter
1

Δύσκολα φαίνεται πως είναι τα πράγματα στην αγορά των τουριστικών γραφείων της Ρωσίας. Σήμερα και δεύτερο γραφείο -μετά τη Labirint που έχει στην Ελλάδα περίπου 10.000 "εγκλωβισμένους" Ρώσους- ανακοίνωσε εντελώς ξαφνικά ότι αναστέλλει τη λειτουργία του.

Ο Intaer θα μετέφερε περί τους 10.000 τουρίστες στην ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται 500 άτομα σε Κρήτη, Ρόδο και Κέρκυρα.

Η νέα χρεωκοπία φαίνεται πως έχει άμεση σχέση με την πρώτη, καθώς ο Intaer αγόραζε αεροπορικές θέσεις από την Labirint. Από τη στιγμή που η εταιρία αυτή πτώχευσε, ο Intaer δεν είχε τρόπο να καλύψει τις θέσεις στις αεροπορικές με τις οποίες συνεργάζονταν και αναγκάστηκε να διακόψει το πρόγραμμά του.

Οι εξελίξεις φυσικά επηρεάζουν την τουριστική αγορά της χώρας μας καθώς τα τελευταία χρόνια είχαν αυξηθεί οι αφίξεις Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα. Η Labirint, ήταν ο πέμπτος μεγαλύτερος tour operator ολόκληρης της Ρωσίας και στους ήδη 8-10.000 χιλιάδες Ρώσους πελάτης της που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα θα προσθέτονταν άλλοι 20.000 τις επόμενες μέρες.

Η είδηση για τη διακοπή λειτουργίας του Labirint δεν είχε προαναγγελθεί. «Δεν την περίμενε κανείς», υποστήριξε στο ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης, σπεύδοντας να προσθέσει ότι μέχρι και την περασμένη εβδομάδα η Labirint είχε προέβη σε πληρωμές 6 εκατ. ευρώ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερντογάν: «Εντοπίσαμε το δεύτερο μεγαλύτερο πεδίο σπάνιων γαιών στον κόσμο»

Διεθνή / Ερντογάν: «Εντοπίσαμε το δεύτερο μεγαλύτερο πεδίο σπάνιων γαιών στον κόσμο»

Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι το πεδίο περιέχει δέκα από τα δεκαεπτά γνωστά στοιχεία σπάνιων γαιών, υλικά ζωτικής σημασίας για την αμυντική βιομηχανία, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  και τη διαστημική τεχνολογία
LIFO NEWSROOM
Το Λονδίνο έγινε παγκόσμιο κέντρο κλοπής κινητών τηλεφώνων - Τώρα ξέρουμε γιατί

Διεθνή / Το Λονδίνο έγινε παγκόσμιο κέντρο κλοπής κινητών τηλεφώνων - Τώρα ξέρουμε γιατί

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου κλιμακώνει τις επιχειρήσεις κατά της κλοπής κινητών, αποκαλύπτοντας παγκόσμια εγκληματικά δίκτυα που χρησιμοποιούν e-bikes και καταστήματα μεταχειρισμένων τηλεφώνων για να εξάγουν χιλιάδες κλεμμένα iPhone στο εξωτερικό
LIFO NEWSROOM
Ο Μακρόν παραδέχεται λάθος και αναζητά πολιτική σταθερότητα

Διεθνή / Ο Μακρόν παραδέχεται λάθος και αναζητά πολιτική σταθερότητα

Ο Εμανουέλ Μακρόν «παγώνει» την αμφιλεγόμενη μεταρρύθμιση συντάξεων για να στηρίξει τον πρωθυπουργό Σεμπαστιάν Λεκορνί, προσπαθώντας να αποφύγει την κατάρρευση της κυβέρνησης και την πολιτική κρίση στη Γαλλία πριν τις εκλογές του 2027
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια